Alt bucureștean și-a cocoțat mașina pe trotuarul nou tip Zebră Mutantă din Sectorul 5. Și iar alertă la poliție, dar șoferul și-a luat mașina și-a plecat pân’ să fie amendat

29 mai 2023
445 Afișari
Alt bucureștean și-a cocoțat mașina pe trotuarul nou tip Zebră Mutantă din Sectorul 5. Și iar alertă la poliție, dar șoferul și-a luat mașina și-a plecat pân' să fie amendat
Alt bucureștean și-a cocoțat mașina pe trotuarul nou tip Zebră Mutantă din Sectorul 5. Și iar alertă la poliție, dar șoferul și-a luat mașina și-a plecat pân' să fie amendat. Sursa foto: Facbook/ Ești din Sectorul 5, dacă

Un nou șofer s-a decis să-și parcheze mașina pe noul trotuar tip zebră mutantă din Sectorul 5. În urmă cu doar câteva zile, un alt șofer a parcat acolo, însă, la scurt timp după, a fost amendat.

Șoferul a plecat înainte de venirea Poliției Locale

Un șofer a fost surprins parcându-și autovehiculul pe un trotuar nou refăcut din Sectorul 5 al Capitalei. Parcarea neregulamentară a acestuia a fost fotografiată și, ulterior, postată de către un trecător pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă”, alături de descrierea:

Și-a luat omul mașină cu gardă înaltă cu un scop, ce nu ați înțeles?”

La postarea respectivă, printre bucureștenii din comentarii se regăsește și Rareș Hopincă, City Managerul Sectorului 5. Acesta a spus că șoferul în cauză a plecat înainte de venirea Poliției Locale, iar în comentarii a adăugat și o fotografie de la fața locului.

Cetățeanul în cauză a plecat înainte de venirea Poliției Locale.” a scris Rareș Hopincă

Șoferul mașinii parcate pe trotuar a plecat
Șoferul mașinii parcate pe trotuar a plecat. Sursa foto: Facebook/ Rareș Hopincă

Amuzant este faptul că alt șofer a parcat exact în același loc, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Compania de Infrastructură a Sectorului 5 a reamenajat recent sectoarele din sector și a făcut borduri mai înalte. Trotuarele au acum un design unic în București, cu dungi.

Un alt șofer a „testat” noul trotuar cu mașina

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un bucureștean s-a gândit să testeze noile trotuare înalte și s-a urcat cu mașina pe unul dintre ele, lăsând-o acolo.

Parcarea neregulamentară a șoferului a fost suprinsă de un trecător, fotografiată și postată pe aceeași pagină de Facebook menționată anterior.

Ați avut dreptate cu bordurile mai înalte! Bine, mașinile tot parchează pe trotuar, dar parcă arată altfel așa, de la înălțime.”

Din nefericire pentru șofer, imaginea postată pe Facebook a fost văzută de Rareș Hopincă, care a ironizat parcarea șoferului:

Poziția pe “podium” i-a adus cetățeanului din imagine un “premiu” în valoare de 290 de lei și 2 puncte de penalizare!
Sunt locuri de parcare. Trotuarul este pentru pietoni!”

Șoferul respectiv a fost amendat, însă nu toți șoferii care parchează neregulamentar au acest „ghinion”.

Te-ar putea interesa și:

Cookies