ARHIVA B365

ALPAB vrea să plătească 7.000 de euro pentru a întreţine o singură maşină

ALPAB vrea să încheie un acord-cadru pe o perioadă de trei ani pentru servicii de reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor. Valoarea estimată a acordului este cuprinsă între 78.000 lei şi 1,5 milioane lei. Parcul auto, pentru care se achiziţionează aceste servicii, cuprinde 55 de autovehicule. Pe lista acestora se regăsesc microbuze, autospeciale, tractoare, dar şi un motostivuitor.

Serviciile de reparaţii şi întreţinere contractate implică şi manopera aferentă şi achizitionarea de piese de schimb, componente, materiale şi consumabile pentru autovehiculele aflate in dotarea ALPAB. De asemenea, acordul-cadru prevede servicii precum Inspectia Tehnică Periodică (ITP), reparaţii mecanică, tinichigerie şi vopsitorie şi reparatii instalaţie electrică.

Tot la capitolul cheltuieli, ALPAB vrea să plătească aproape jumătate de milion euro pe 16 chioşcuri care vor fi amplasate în parcurile din Capitală. În aceste chioşcuri cu dimensiunea 2 mp se vor vinde produse alimentare, flori, cărţi, vin fiert sau popcorn.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button