ALPAB vrea să cumpere echipamente noi pentru 30 de locuri de joacă din parcurile Capitalei. Licitația a fost publicată în SEAP

27 oct. 2023
245 Afișari
ALPAB vrea să cumpere echipamente noi pentru 30 de locuri de joacă din parcurile Capitalei. Licitația a fost publicată în SEAP
ALPAB vrea să cumpere echipamente noi pentru 30 de locuri de joacă din parcurile Capitalei. Licitația a fost publicată în SEAP | Sursă foto: Agerpres

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) a lansat în SEAP o licitație publică pentru cumpărarea de echipamente pentru 30 de locuri de joacă din parcurile pe care le administrează.

De asemenea, instituția vrea să achiziționeze și serviciile de montare pentru aceste.

ALPAB vrea să cumpere echipamente noi pentru 30 de locuri de joacă

Primăria Capitalei, prin ALPAB, are în administrare un total de 40 de locuri de joacă, însă doar 10 dintre acestea au fost modernizate până în prezent. Astfel că, pentru a reabilita restul de 30 de locuri de joacă, Administrația a lansat o licitație publică pentru cumpărarea de:

  • Echipamente pentru locurile de joacă,
  • Serviciile pentru montarea acestora.

Conform Agerpres, valoarea estimată pentru acest contract este cuprinsă între 10,2 milioane de lei și 52,6 milioane de lei.

Noile aparate vor fi montate în locurile de joacă din următoarele parcuri: Floreasca, Regele Mihai I, Izvor, Tineretului, Băneasa, Bordei, Carol și Circului.

Ofertele depuse de firmele interesate vor fi evaluate după cum urmează:

  • Prețul va avea o pondere de 70%,
  • Perioada de garanție suplimentară pentru echipamente și servicii va avea o pondere de 15%,
  • Demonstrarea unei metodologii adecvate de lucru va avea o pondere de 15%.

De asemenea, firmele trebuie să îndeplinească anumite condiții ca ofertele lor să fie luate în considerare. Una dintre acestea este:

Cifra de afaceri anuală globală realizată de ofertanți în fiecare din ultimii trei ani (2020, 2021, 2022) trebuie să fie mai mare sau egală cu 20 de milioane de lei fără TVA.

Companiile ce doresc să ia parte la această licitație publică pot depune ofertele lor până la data de 29 noiembrie 2023, ora 15:00.

Recent, 2 locuri de joacă din Parcul Cișmigiu au fost redeschise publicului, astfel că cei mici se pot bucura de ele. O noutate este că în interiorul acestora au fost montate și două aparate dedicate copiilor cu nevoi speciale.

Astfel că, aici se pot distra și juca toți copiii din București, fiind un loc de joacă inclusiv.

Cookies