AloTractari asigură tractari auto şi asistenţă rutieră oriunde în ţară

de:
18 apr. 2019
0 Afișari
AloTractari asigură tractari auto şi asistenţă rutieră oriunde în ţară

In plus, pe langa tractari auto, firma pune la dispozitie servicii de inchirieri auto sau transfer la aeroport, dar si service auto profesionist. Practic, clientii firmei se pot bucura de o gama de servicii complete, iar pentru a le obtine este suficient un apel telefonic – rezultatul materializandu-se intr-un impact mai putin stresant la momentul confruntarii cu o eventuala problema in trafic. Specialistii AloTractari rezolva defectiunea pe loc sau tracteaza masina la cel mai apropiat service, timp in care soferii care au fost imobilizati in trafic din cauza autovehiculului care nu se mai deplaseaza pot inchiria o alta masina pentru a-si continua activitatile care nu suporta amanare. 

AloTractari – gama de servicii diversificata, cu raspuns imediat, la un sigur numar de telefon

Problemele in trafic sunt inerente, orice conducator auto avand nevoie mai devreme sau mai tarziu de ajutor specializat pentru depasirea unei situatii neplacute. Avand in vedere ca problemele in trafic sunt neprevazute, este recomandat ca orice conducator auto sa salveze in agenda telefonului un numar de la o companie care, in caz de nevoie, sa asigure rezolvare la problemele cu care se confrunta. 

AloTractari poate raspunde promt! Indiferent de regiunea in care se afla soferul, ofera solutii profesionale rapide, la tarife fara concurenta.: 

Tractari auto oriunde in Romania

Este un serviciu pe care compania il ofera la preturi foarte avantajoase si poate fi obtinut prin programarea telefonica la dispeceratul non-stop 0219936. Preturile sunt calculate pe categorii de greutate, pentru tractari masini in Bucuresti pornind de la suma de 89 RON, pret cu programare in prealabil. Pretul pentru tractari in alte localitati se poate calcula pe site-ul AloTractari.ro. 

Asistenta rutiera cu rezolvare imediata

Serviciile de asistenta rutiera isi dovedesc utilitatea atunci cand bateria autovehiculului necesita curent, cand trebuie realizat un schimb de roata sau vulcanizare, cand o portiera s-a blocat si nu mai poate fi deschisa, cand automobilul a ramas fara carburant si in cazul altor defectiuni care pot fi rezolvate pe loc. Pe de alta parte, in cazul in care defectiunea nu poate fi remediate la fata locului, masina va fi tractata la un service. 

Toate serviciile AloTractari sunt caracterizate de calitate si profesionalism

Indiferent de situatie, specialistii AloTractari sunt pregatiti sa intervina in cel mai scurt timp pentru a sprijini conducatorii auto aflati in impas. Serviciile de tractari auto si de asistenta rutiera sunt oferite non-stop, iar preturile sunt foarte avantajoase. Firma practica tarife minime pentru tractari in orice regiune a Romaniei. In plus, constatarea defectiunilor si oferirea consilierii in vederea remedierii problemeleor este gratuita. 

Foarte important, clientii pot beneficia de reduceri de pana la 10% pentru tractarile programate cu cel putin trei zile inainte, prin intermediul unui apel la dispecerat.

Cookies