ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

„Alo? E o bombă la tribunal!” Amenințare la Curtea de Apel București. Instanța a fost evacuată

Amenințarea cu bombă de azi (marți, 26 ianuarie) de la Curtea de Apel București vine în ziua în care instanța judecă ultimul termen în "Dosarul Udrea". E vorba, mai exact, de procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009.

După ce a fost lansată amenințarea cu bombă de la Curtea de Apel București, ședința de judecată din dosarul lui Udrea a fost suspendată, sălile tribunalului au fost golite. A fost evacuată inclusiv sala în care erau în plină desfășurare dezbaterile finale într-un dosar de corupție al fostului ministru Elena Udrea.

Un jandarm a anunţat completul că există o ameninţare cu bombă, iar şedinţa a fost suspendată de urgenţă şi sala evaluată. Poliţia şi Brigada Antitero a SRI intervin. Preşedinta completului a anunţat că şedinţa de judecată se va relua la ora 14.00.

Digi24 scrie că autoritățile au primit un telefon care anunța că în Curtea de Apel București există un dispozitiv în clădire.

În zonă, circulația a fost restricționată, iar oamenii au fost dirijați  către o zonă delimitată de siguranță. Mai multe persoane s-au speriat și au început să fugă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button