ARHIVA B365

Alina Gorghiu: Alăturarea Sava-Piedone este una nefericită, dar nu-l excludem pe Sava

„Am avut o discuție cu Sava, foarte directă și foarte onestă. Nu are o colaborare politică așa cum s-a spus în spațiul public cu Piedone, în sensul în care nici nu susține lista de consiliu a domnului Piedone, nu au o colaborare concretizată într-un document. (…) Mie mi se pare o alăturare nefericită, motiv pentru care cred că orice fel de discuție ulterioară nu-și mai are locul. Am avut chiar la sfârșitul aceste săptămâni un tete-a-tete cu domnul Sava și i-am mai explicat o dată domnului Sava ce cred eu că ar trebui să facă un candidat al PNL și vom vedea ce se întâmplă. Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distanțării de candidatul Răzvan Sava, îl susținem în continuare, dar credem noi că a respecta opinia conducerii partidului este esențial și pentru domnia sa„, a spus Alina Gorghiu, într-o conferință de presă, citată de agerpres.

Liderul PNL îi recomandă ferm lui Sava să nu se mai asocieze cu Piedone.

„La evenimente în parc cu copiii te mai și vopsești pe față, te mai și prostești, te mai și joci cu ei. (…) Nu faptul că s-au vopsit pe față la un eveniment dedicat copiilor este problema, ci cred că ideea de alăturare cu un om care încă nu și-a rezolvat problemele, care, da, corect, nu are o condamnare, nu este arestat, dar care trebuie să-și rezolve anumite probleme nu este una indicată, fericită, recomandată de conducerea PNL. (…) Pot să-i recomand ferm să nu se mai asocieze cu domnul Piedone”, a afirmat Gorghiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că, în opinia sa, candidatul liberalilor la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, se situează în afara partidului dacă se mai asociază în campania electorală cu fostul edil Cristian Popescu-Piedone.

„Domnul Sava este candidatul PNL. Conducerea partidului i-a solicitat în dese rânduri să renunțe în a se mai asocia politic cu domnul Piedone. Aș face o apreciere personală. În condițiile în care domnul Sava nu înțelege a opri acest mod de asociere cu domnul Piedone eu cred că se situează în afara partidului, pentru că eu cred că el, ca orice alt candidat care se consideră a fi liberal, ar trebui să aibă mari dificultăți de ordin moral în a face acest gest sau în a permanentiza acest comportament de asociere cu domnul Piedone, cum la fel consider că nimeni nu ar putea nesocoti solicitările partidului în condițiile în care ți se spune acest lucru clar și răspicat”, a spus Stroe.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button