ARHIVA B365

Alina Bica şi Dorin Cocoş vor să rămână în arestul Poliţiei Capitalei

Fosta şefă de a DIICOT, Alina Bica, și Dorin Cocoș au obţinut amânarea mutării din arestul Poliției Capitalei în penitenciar. Se pare că, deși aceștia se află în arest preventiv, vor fi transferați în penitenciare. Dorin Cocoș urma să ajungă în penitenciarul Rahova, iar Alina Bica în penitenciarul Târgșor, scrie romaniatv.net.

Dorin şi Alin Cocoş au contestat prelungirea arestului în dosarul Retrocedărilor ilegale, iar procesul s-a judecat vineri la Înalta Curte‎. Alături de ei au fost şi Alina Bica, dar şi fostul ei consilier, Ionuţ Mihăilescu. Singurul care este cercetat în libertate din acest lot este Adriean Videanu.

Dorin Cocoş are pe numele său emis un mandat de arestare preventivă în dosarul Alinei Bica, provenit in despăgubirea ilegală de la ANRP, dosar în care este anchetat şi fiul sau, Alin Cocos, dar şi fosta şefă DIICOT.

Dorin şi Alin Cocoş şi-au recunoscut vinovăţia în faţa magistraţilor în dosarul ANRP 2. Mai mult au completat denunţuri împotriva Crinuţei Dumitran, despre care atât Dorin Cocoş, cât şi fiul lui au recunoscut că a luat mită. Dorin Cocoş l-a denunţat şi pe Sergiu Diacomatu că a luat mită, lucru susţinut şi de fiul său, Alin Cocoş.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button