Alina Bica, declarații despre Laura Codruţa Kovesi și Elena Udrea

de:
04 feb. 2015
0 Afișari
Alina Bica, declarații despre Laura Codruţa Kovesi și Elena Udrea

Alina Bica a făcut o serie de declaraţii surprinzătoare în faţa magistraţilor. Printre acestea, Bica a lansat şi o serie de atacuri la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, scrie antena3.ro.

„Bica a declarat că singura ei vină din dosarul Bica 1, cel al retrocedărilor din partea ANRP, este „prietenia ei cu o anumită doamnă”. Se referea, cel mai probabil, Alina Bica, la Elena Udrea. Bica a mai spus că nu îl cunoaşte pe Gheorghe Stelian, pe Dorin Cocoş l-ar fi văzut de două ori, la întâlniri la care ar mai fi participat alte zeci de persoane şi, din acest motiv, a cerut chiar confruntarea cu cei trei beneficiari din acest dosar, confruntare respinsă, însă, de magistraţii ÎCCJ”.

„Alina Bica le-a mai arătat acestora că DNA s-a sesizat din oficiu în iulie 2013, în cazul ei, şi că îşi pune întrebarea cum se face că aceste sesizări vin chiar odată cu schimbarea conducerii în ceea ce priveşte DNA.”

Astăzi Alina Bica contestă măsura arestului, vrea să fie lăsată în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Fosta şefă DIICOT mai este arestată preventiv într-un dosar în care este acuzată de luare şi dare de mită şi în care se vorbeşte despre foloase pe care le-ar fi primit, pentru a ajuta anumiţi oameni de afaceri în anchetele în care erau vizaţi.

Cookies