ARHIVA B365

Alin Trășculescu a ieșit din arest, înainte de alegerile parlamentare

Arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de luare de mită, fostul deputat PDL Alin Trăşculescu, candidat la alegerile parlamentare, a fost eliberat, vineri seară, din arestul Poliției Capitalei.

CAB a judecat, vineri, recursul fostului deputat PDL Alin Trăşculescu împotriva deciziei Tribunalului Capitalei prin care a fost înlocuită măsura interdicţiei cu cea a arestării preventive şi a fost emis un mandat de încarcerare pe numele lui. CAB a decis judecarea lui Alin Trășculescu în stare de libertate. Pe numele său a fost emisă interdicția de a părăsi țara.

Alin Trăşculescu, acuzat că ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe lângă autorităţile vrâncene să atribuie contracte de investiţii unor societăţi, a fost încarcerat în 29 noiembrie, când Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii interdicţiei de a părăsi ţara cu arestarea preventivă, admiţând astfel propunerea DNA, scrie evz.ro.

Decizia Tribunalului Bucureşti a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa Tribunalului Bucureşti a arătat, în motivarea deciziei de arestare preventivă, că Alin Trăşculescu a dat dovadă de un cinism ce reiese din conţinutul tuturor interceptărilor, în contextul în care a înţeles să-şi folosească influenţa conferită de calitatea sa de demnitar pentru a obţine bani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button