ARHIVA B365

Alin Cocos, implicat în dosarul prostituatelor de lux. Cum negocia o partida STENOGRAME

DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX. Alin Cocos ar fi fost unul dintre clientii retelei de prostitutie, potrivit cancan.ro, in care ar fi fost implicate si: Daniela Crudu, Madalina Pamfile, Simona Trasca, Diana Guresoaie si Denisa Bita.

Alin Cocos i-ar fi oferit 1000 de euro Aliciei Bonita pentru o partida de sex, in ciuda faptului ca aceasta i-a explicat ca ea face doar striptease.

Iata discutia dintre cei doi purtata pe un site de socializare:

Alin Cocos: Mi-a trimis cineva pozele cu tine, pentru o petrecere saptamana trecuta. (*******)

Alicia Bonita: Eu fac belly-dance, animatie si striptease

AlinCocos: Si mai mult nu? Ala mi-a zis ca tot!

Alicia Bonita: Ala? Daca e un “ala”, confunda dansul cu sexul. Daca iti place de el, te-ai si culcat cu el, gata esti curva!

Alin Cocos: Te dai Virginia acum sau nu? (*********)

Alicia Bonita: Eu iti spun ca lumea se foloseste de pozele si numele meu, pozele poti sa le iei usor de pe Facebook. (…) Nu o “fac” pe bani pentru ca ma respect. (********)  Iti spun, termina cu jignirile. Trebuie sa platesti ca sa faci sex?

Alin Cocos: Da, e mai ieftin.

Alicia Bonita: Poftim?! E mai ieftin sa plateşti o femeie decat sa ai o iubita?

Alin Cocos: Cand ai o iubita te costa mai mult! Iti dau o mie de euro. Vino cu colegele tale!

Alicia Bonita este incantata sa il vada acum dupa gratii.

„Dumnezeu nu doarme, fiecare primeste pana la urma ceea ce merita. Ma simt razbunata pentru faptul ca m-a jignit si m-a umilit, doar pentru ca nu am vrut sa fac sex cu el. Eu nu ma prostituez. Nu sunt nici virgina, dar ma culc cu cine imi doresc, cu partenerul meu de viata, nu ma vand pe bani. Nu stiu daca apeleaza la acest gen de femei pentru ca are frustrari in privinta marimii organului sau genital. El mi-a spus ca ii este mai simplu asa si ca o prostituata este mai ieftina decat o iubita. Pentru ca avea bani, i se parea ca e zeu, ca poate umili pe oricine. Noi eram niste gunoaie pentru el. Nu suporta sa fie refuzat, de aceea a reactionat atat de violent. Daca i-as duce portocale in arest? Nu, nici atat nu merita. Mai bine i le dau unui om sarac sau unui copil”, a declarat Alicia Bonita, pentru CANCAN.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button