Alifantis & Zan cântă pentru Grivița 53. În seara asta avem concert în curte la UNArte, la Undercloud

17 iun. 2022
115 Afișari
Alifantis & Zan cântă pentru Grivița 53. În seara asta avem concert în curte la UNArte, la Undercloud
Alifantis & Zan cântă pentru Grivița 53. În seara asta avem concert în curte la UNArte, la Undercloud

În seara asta (vineri, 17 iunie), la ora 21:30, are loc în cadrul Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD concertul Alifantis & Zan cu muzica din spectacolele de teatru. Concertul se desfășoară în curtea interioară de la UNArte.

Alifantis & Zan au decis să doneze onorariul lor de la acest spectacol pentru construcția Grivița 53, primul teatru construit împreună. Prin această inițiativă, ALFANTIS & ZAN susțin proiectul pe care Chris Simion-Mercurian l-a inițiat în București. De ce? Spune el de ce:

De ce să vrei să construiești un Teatru? Și când spun “construiești” mă refer la adevăratul sens al verbului a construi. “A forma un întreg (o clădire, o mașină etc.) legând în mod trainic și în ordinea cerută părțile lui componente după un plan prestabilit; a realiza o construcție de proporții vaste, care necesită lucrări numeroase, variate și complexe.” De ce? În anul de grație 2022? În plin cutremur al întregului mapamond, când lucrurile nu par nici pe departe a se fi așezat în ordinea lor firească? Doar dacă îți iubești atât de tare meseria și breasla încât ajungi să crezi că vocația ta e una de ctitor. Ce nebunie minunată, ce crez, ce dăruire! Da, Chris Simion-Mercurian, pentru acest motiv am acceptat să cântam pro bono, eu cu Zan, la UNDERCLOUD. Vom dona toate încasările concertului nostru noului Teatru, Grivița53! O facem cu mare dragoste și cu mult respect. Fie să se nască!

Biletele sunt puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe mystage.ro și bilete.ro

Detalii despre fiecare eveniment și programul integral al festivalului pot fi găsite pe www.undercloud.ro.  

Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD  este organizat de Fundația Calea Griviței și este un proiect finanțat de Ministerul Culturii și AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, ARCUB, Primăria Sectorului 1 și Cartierul Creativ.

 

 

Cookies