Alice Through the Looking Glass/ Alice în Țara Oglinzilor

de:
24 mai 2016
0 Afișari
Alice Through the Looking Glass/ Alice în Țara Oglinzilor

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll, creatorul fenomenului literar „Alice în Ţara Minunilor”, noua producţie Disney transcende romanul într-o ecranizare memorabilă a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi.

În noua peliculă Disney o regăsim pe Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska), care şi-a petrecut ultimii ani păşind pe urmele tatălui ei şi navigând pe mări. Când se reîntoarce în Londra, ea găseşte o oglindă magică şi astfel revine pe tărâmul fantastic din Underland, unde îi regăseşte pe prietenii săi: Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) şi Pălărierul Nebun (Johnny Depp), care nu e în apele sale.

Astfel, Mirana (Anne Hathaway) o trimite pe Alice într-o expediţie pentru a împrumuta Cronosfera, un glob metalic din camera Marelui Ceas, care controlează întregul timp. Reîntorcându-se în trecut, ea se întâlneşte cu prieteni şi duşmani în diferite momente ale vieţii lor, intrând într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe Pălărier înainte ca timpul să se scurgă.

Cookies