BAZAR

Alice Cooper revine la Bucureşti

Alice Cooper (pe numele său adevărat Vincent Damon Furnier) este considerat a fi schimbat pentru totdeauna faţa rock-ului muzical. Şi-a început cariera muzicală la un concurs de talente imitându-i alături de colegii săi pe membrii trupei The Beatles. Cu timpul, trupa a trecut printr-o serie de schimbări de componenţă şi de nume, lansând 7 albume între 1969 şi 1973. Două dintre ele “Billion Dollar Babies” şi “School’s Out” au ocupat primele locuri în topurile din Statele Unite şi Marea Britanie.

Preţul biletelor pentru concertul Alice Cooper variază în funcţie de perioada de cumpărare, arată iConcert.ro. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro

Preţul unui bilet în perioada 12-16 mai 2011

– Golden Ring – 136 lei

– Tribuna (cu loc) – 119 lei

– Regular – 102 lei

Preţul unui biletelor după 17 mai 2011

– Golden Ring – 160 lei

– Tribuna (cu loc) – 140 lei

– Regular – 120 lei

Fanii artistului pot să îşi achiziţioneze şi pachete VIP. Acestea includ printre altele o întâlnire cu Alice Cooper, o fotografie cu artistul, autograf din partea acestuia, tricouri şi posibilitatea de urca pe scenă în timpul show-ului şi multe alte privilegii. Preţul acestora este de 420 $ şi sunt disponibile pe alicecoopervip.com. Pachetele VIP nu includ însă biletele de acces la concert.

Concertul de la Bucureşti este al doilea pe care artistul îl susţine în ţara noastră. El a mai fost prezent în 2007 în Capitală pe scena B’ESTIVAL 2007 alături de Marilyn Manson, Wu-Tang Clan şi Pink. Concertul de la Arenel Romane face parte din turneul “No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” şi este prezentat de Jack Daniel’s Studio No. 7.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button