Alexandru Şonea, președintele Senatului USAMV, a fost găsit mort în incinta facultății. Din primele informații ar fi vorba de o sinucidere

06 iul. 2021
1040 afișări
Alexandru Şonea, președintele Senatului USAMV, a fost găsit mort în incinta facultății. Din primele informații ar fi vorba de o sinucidere

Alexandru Şonea, președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară a fost găsit mort marți în incinta facultății. Din primele informații ar fi vorba de o sinucidere, trupul neînsuflețit fiind găsit chiar în biroul acestuia.

Este informația dimineții în Capitală, după ce preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV), Alexandru Şonea, a fost găsit decedat în astăzi chiar în incinta universităţii, conform unor surse judiciare Agerpres.

A fost deschisă o anchetă în acest caz

Poliţia se află în prezent la fața locului și a deschis o anchetă în acest caz. Trupul profesorului va fi dus la INML pentru efectuarea necropsiei.

„În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unităţi de învăţământ superior, situată în Sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis marţi dimineașa Poliţia Capitalei.

Profesorul ar fi fost găsit spânzurat în birou

Surse apropiate anchetei mai spun că președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Prof. univ. dr. Alexandru Șonea, ar fi fost găsit spânzurat chiar în propriul birou.

În prezent nu sunt cunoscute motivele care ar fi dus spre această decizie teribilă de a-și lua propria viață. Mai mult, familia ar fi fost extrem de îngrijorată după ce profesorul nu ajunseseră aseară acasă. În prezent anchetatorii încearcă să stabilească ora exactă a decesului și modul în care a avut loc tragedia.

De asemenea, poliția încearcă să descopere dacă gestul profesorului ar fi fost provocat de fapt de o afecțiune medicală, asta pentru că alte motive ar fi cunoscute, mai scrie stiripesurse.ro.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce ancheta evoluează.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este considerată una din cele mai vechi și mai mari instituții de învățământ superior din țară. În prezent are șapte facultăți, fiecare dintre ele asigurând studii universitare de lungă și scurtă durată, studii postuniversitare și de doctorat.

Cookies