Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital după ce au fost diagnosticați cu COVID-19, la două luni de la imunizare

20 apr. 2021
319 Afișari
Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital după ce au fost diagnosticați cu COVID-19, la două luni de la imunizare

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, sunt internați la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19, la două luni de la vaccinare, potrivit HotNews.ro.

Alexandru Arșinel, care este director adjunct al Teatrului „Constantin Tănase”, a spus că el și soția sa se simt „nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, a declarat actorul, fiind contactat telefonic de HotNews.ro.

Respirând greu, actorul a mai adăugat: „Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu (n.r. – Institutul ”Matei Balş”). Medicii spun că avem o formă uşoară”, potrivit sursei citate.

Actorul, în vârstă de 81 de ani, nu știe de unde ar fi putut lua virusul. De altfel, atât el cât și soția lui au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

În anul 2017, Alexandru Arșinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct. În 2013, actorul Alexandru Arșinel a trecut printr-un transplant de rinichi. El a făcut transplantul la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan, în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant. Practic, Arșinel a primit codul CUIANT (codul de înregistrare în Registrul Național de Transplant) pe data de 28 august 2013, iar în aceeași zi a făcut transplant de rinichi, declara deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunțătorul medicului Mihai Lucan la DIICOT.

Cookies