Alexandru Arșinel și Ion Dichiseanu vor primi stele pe Aleea Celebrităților din București

de:
25 mai 2015
0 Afișari
Alexandru Arșinel și Ion Dichiseanu vor primi stele pe Aleea Celebrităților din București

Sâmbătă, 30 mai 2015, la ora 11:00, în Piaţa Timpului din Bucuresti, va avea loc ceremonia omagială de decernare a stelelor pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului a artiştilor Alexandru Arşinel şi Ion Dichiseanu. De asemenea, cu acest prilej, se va oferi o stea, in memoriam, actorului şi regizorului Sergiu Nicolaescu, se arata intr-un comunicat remis de Teatrul Metropolis, citat de Hotnews.ro.

La ceremonie va participa și Primarul General  Sorin Oprescu.

Conform sursei citate, proiectul „Aleea Celebrităţilor” a fost reluat la iniţiativa Primarului General al Municipiului Bucureşti, iar decernarea stelelor se va face în prezenţa colegilor, prietenilor şi a rudelor artiştilor.

„Suntem onoraţi să susţinem în continuare proiectul Aleea Celebrităţilor, să susţinem arta şi cultura românească, alături de Teatrul Metropolis şi Primăria Municipiului Bucureşti. În luna mai vom omagia trei mari artişti ai scenei şi filmului: Alexandru Arşirel, Ion Dichiseanu şi Sergiu Nicolaescu (postum). Pentru harul si devotamentul lor, pentru memorabilele roluri, le mulţumim.” declară Daniel Stoica, acţionar Cocor.

În cadrul evenimentului, actorii vor primi câte o stea de aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.

CITEȘTE ȘI:  Cine a greșit STEAUA lui Victor Rebengiuc din Walk of Fame. Rebengiuc: „Evident că mă deranjează!”

Cookies