ARHIVA B365

Alexandru Arșinel, la un pas să fie înșelat de 15.000 de lei prin metoda „accidentul”

Arşinel a povestit la Happy Hour că a fost sunat şi anunţat că fiul său a provocat un accident de maşină, în Cluj. Persoanele care au vrut să îl înşele pe actor i-au cerut 15.000 de lei pentru a nu depunde plângere la poliţie, împotriva băiatului său.

„Cineva m-a sunat astăzi şi mi-a spus că băiatul meu a făcut un accident pe o trecere de pietoni din Cluj şi că nu va depunde nici o plângere dacă voi depune într-un cont suma de 15.000 de lei. Mi-a dat la telefon un băiat care îmi spunea că este băiatul meu şi a făcut un accident şi că are nevoie de ajutorul meu. Că trebuie să pun bani într-un cont şi el va fi eliberat”, a spus acesta.

Actorul şi-a dat seama că totul este o înscenare, în momentul în care l-a întrebat pe presupusul său fiu cum este el strigat în familie. 

„Mi-am amintit atunci că citisem de aceste înşelătorii şi l-am întrebat cum mă cheamă pe mine. Mi-a răspuns «Arşinel», dar când l-am întrebat cum mi se spune acasă, a închis telefonul”, a declarat Arşinel.

Acesta a povestit că după ce a închis telefonul, a fost sunat din nou şi i s-a spus că totul a fost doar o glumă, iar persoana de la celălalt capăt al firului a încercat să se dea drept Cătălin Măruţă.

„După ce am închis, au sunat din nou şi mi-au spus că totul este o farsă şi că e pusă la cale de Cătălin Măruţă. Le-am spus că eu ştiu de glumă, dar aşa ceva nu se face. Mi-am dat imediat seama că nu era Măruţă”, a spus acesta, la Happy Hour.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button