Alexandru Arșinel, internat într-un spital de urgență din București. Actorul se află la Terapie Intensivă

20 sept. 2022
678 Afișari
Alexandru Arșinel, internat într-un spital de urgență din București. Actorul se află la Terapie Intensivă
Agerpres

Actorul Alexandru Arşinel (83 de ani) se află internat, de câteva zile, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, din cauza unor escare, adică o distrugere a pielii specifică bolnavilor care zac la pat. Informațiile au fost comunicate de reprezentanții spitalului.

Potrivit sursei citate, având în vedere istoricul medical şi „pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă” s-a hotărât, ulterior, transferarea actorului în secţia de ATI.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, afirmă sursa citată.

Actorul a mai fost internat şi luna trecută la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Are de asemenea diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Îți recomandăm și:

Cookies