BAZAR

Alexandra Stan şi managerul Marcel Prodan, căutaţi pentru o ţeapă de zeci de mii de euro din Turcia

Alexandra Stan trebuia să susţină un concert în Turcia, în luna noiembrie 2012, însă românii s-au văzut cu sacii în căruţă şi duşi au fost. Potrivit societăţii de recuperare, Urban şi Asociaţii, care a pornit pe urmele celor doi autori, sumele datorate se ridică la 197.500 de euro. Mai mult, Alexandra Stan, Marcel Prodan şi Alin Soare, acuzaţi de evaziune fiscală, se vor confrunta cu această ocazie şi cu o plângere penală la DNA pentru spălare de bani, scrie replicaonline.ro.

Societatea Aranes Produksion Tur.Sey.Rek. Ve.Org.Eml. Gida.San. Tic.Ltd Sti (Night Art Management), din Turcia, în baza unui contract de mandat susţine că Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan şi Alin Soare datorează un debit total în cuantum de 197.500 euro, din care debit principal în cuantum de 50.000 euro reprezentând avansul pentru concertele care trebuiau susţinute de Alexandra Stan, în baza înţelegerii din noiembrie 2012.

Acestuia se adaugă penalităţi de întârziere în cuantum de 100.000 euro, reprezentând beneficiu nerealizat prin nesusţinerea concertelor la datele stabilite şi cheltuieli urmărire debit în cuantum de 47.500 euro stabilite în baza contractului de mandat.

Cu alte cuvinte, impresarul Marcel Prodan şi Alin Soare au încasat bani pentru concertele imaginare ale Alexandrei Stan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button