Alexandra Stan, din nou la spital după ce a fost bătută de impresarul Marcel Prodan

de:
26 iul. 2013
0 Afișari
Alexandra Stan, din nou la spital după ce a fost bătută de impresarul Marcel Prodan

„I-a fost rău şi a trebuit să fie internată. Leziunile Alexandrei necesită tratament continuu sub supraveghere medicală. Şi-a făcut o serie de investigaţii, iar acum aşteptăm rezultatele şi actele pe care le voi ataşa la dosarul ei”, a declarat Marius Nadă, avocatul cântăreţei, citat de libertatea.ro. 

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că încă are de tras după bătaia primită de la fostul ei impresar, Alexandra se confruntă şi cu probleme financiare. Obişnuită cu un anumit confort în vremea în care avea concerte pe bandă rulantă, acum artista e nevoită să se mulţumească şi cu puţin.

Surse din anturajul Alexandrei au declarat pentru Libertatea că aceasta nu-şi permite să cumpere nici măcar o maşină la mâna a doua. Ea are nevoie de un autoturism cu care să se deplaseze, având în vedere că are destul de des de făcut drumuri la avocat, la spital şi la psiholog.

La mijlocul lunii trecute, Alexandra Stan a ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce a fost snopită în bătaie de managerul ei. Detalii aici. 

La câteva zile după ce a fost bătută, Alexandra Stan a depus plângere la Parchet împotriva impresarului său, Marcel Prodan. Aceasta l-a acuzat însă pe Prodan de şantaj, nu de vătămare corporală.

Cookies