ARHIVA B365

Alexandra Stan a pierdut procesul cu impresarul bătăuş, Marcel Prodan

La mai bine de un an de când Alexandra Stan l-a acuzat de şantaj, impresarul bătăuş Marcel Prodan rămâne cu cazierul nepătat, scrie Libertatea.ro.

Acesta a câştigat şi recursul făcut de artistă, nemulţumită după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa au dispus scoaterea de sub urmărire penală a fostului iubit pentru şantaj, având în vedere „lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infracţiunii mai sus precizate”.

Potrivit organelor de anchetă, din conţinutul plângerii depuse în iunie 2013 de Alexandra Stan, „pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea SC Maan Music Studio SRL, al cărei administrator era”.

La sfârşitul săptămânii trecute, plângerea Alexandrei Stan a fost însă respinsă ca nefondată, solista fiind obligată, totodată, la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Prodan nu poate însă pune liniştit nici acum capul pe pernă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button