Alexander Robotnick Live Set / The Model / Victor Stancov

de:
06 sept. 2011
0 Afișari
Alexander Robotnick Live Set / The Model / Victor Stancov

Alexander Robotnick este unul dintre acei artisti in favoarea caruia cifrele si statisticile functioneaza de minune: peste 30 de ani experienta, zeci, sute de releasuri in toate formaturile si care s-au bucurat de un success deosebit, mii de giguri in toate tarile din lumea asta larga. Sigur, cand spui Robotnick spui Problemes d’Amour, care a influentat zeci de artisti din Liga Mare, cum ar fi Miss Kittin si DJ Hell, care a vandut zeci de mii de copii si care s-a aflat in coloana sonora a multe filme de pe marele si micul ecran.

Cu toate astea, nici o cifra nu poate da masura charismei extraordinare, si a energiei seturilor sale – o colectie eclectica de italo disco, house si techno care te face sa dansezi cu zambetul pe fata de fiecare data!

Daca ai fost la vreo petrecere cu The Model, in mod sigur intelegi de ce este un DJ must-see, sau mai degraba must-hear: are o capacitate extraordinara de a anima orice petrecere de la prima piesa, cu un sound personal inconfundabil si o prezenta remarcabila. Selectia sa muzicala reuseste sa reuneasca piese de elektro pop si de techno industrial cu o naturalete si o coerenta surprinzatoare, lucru de inteles daca ne gandim ca din 1995 The Model colectioneaza casete si viniluri cu muzica electronica, hiphop, si death metal.

De la primele mixuri de dormitor de acum XXX ani, Victor Stancov a ajuns acum sa poata spuna ca a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara. Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data tripuri melodioase si energice, seturi pline de seva si in care se ragasesc uneori chiar productii proprii.

Line-up:

ALEXANDER ROBOTNICK (Hot Elephant / This is Music Ltd.)

THE MODEL (bday bash)

VICTOR STANCOV

Cookies