ALERTĂ | Viteză redusă la 5 km/h la METROU între stațiile Piața Romană și Piața Victoriei

25 aug. 2022
5368 Afișari
ALERTĂ | Viteză redusă la 5 km/h la METROU între stațiile Piața Romană și Piața Victoriei

Metrorex anunță o restricție de viteză la 5 km/h, valabilă între stațiile Piața Romană – Piața Victoriei 1 de pe Magistrala M2, cauzată de lucrări în curs la calea de rulare. Trenurile de metrou vor circula însă cu această viteză pe o porțiune limitată de drum.

Explicația Metrorex vine după ce unii călători au sesizat că trenurile încetinesc între cele două stații.

Pentru efectuarea lucrărilor de infrastructură și suprastructură cu grad ridicat de complexitate a căii de rulare pe Magistrala 2 de metrou, linia 1, pe interstația Piața Romană – Piața Victoriei 1, începând cu data de 23.08.2022, ora 04:30, până la data de 03.09.2022, ora 04:30, a fost introdusă restricția de viteză de 5 km/h, pe o distanță de aproximativ 230 m, anunța reprezentanții Metrorex.

La metrou, lucrările de infrastructură se realizează în fiecare noapte, când trenurile sunt retrase din circulație.

Metrorex transmite că traficul nu este afectat, iar intervalele de circulație a trenurilor se mențin.

„Precizăm că aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea elasticității și stabilității căii de rulare, în vederea asigurării unor condiții de siguranță și confort pentru publicul călător”, mai spun reprezentanții companiei de metrou.

„Mulțumim călătorilor pentru înțelegere și îi asigurăm și pe această cale de permanenta noastră preocupare pentru îmbunătățirea transportului cu metroul”, adaugă reprezentanții Metrorex.

Magistrala 2 de metrou Pipera – Berceni este cunoscută ca „magistrala corporatiștilor” și este una dintre cele mai circulate linii de metrou din Capitală.

Îți recomandăm și:

 

Cookies