ALERTĂ | Un tramvai Imperio a fost blocat la Piața Sudului vreme de o oră. STB: A rămas pe separator

06 iun. 2023
3232 Afișari
ALERTĂ | Un tramvai Imperio a fost blocat la Piața Sudului vreme de o oră. STB: A rămas pe separator
ALERTĂ | Un tramvai Imperio a fost blocat la Piața Sudului vreme de o oră. STB: A rămas pe separator. Sursa foto: Facebook/ MDan Alexandru/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un nou incident cu un tramvai Imperio a avut loc în București. De data aceasta, un tramvai Imperio a rămas blocat la Piața Sudului, timp de o oră.

Traficul a fost aglomerat

Un membru Info Trafic București și Ilfov a postat pe Facebook o imagine cu un tramvai Imperio, rămas blocat pe separator. Incidentul a avut loc la Piața Sudului.

Acum, piata Sudulu. Ultimul boghiu în flăcări. Se aglomerează.” a scris M. A.

De asemenea, mai mulți martori au spus că ar fi ieșit fum din ultimul boghiu al tramvaiului și că zona a fost destul de aglomerată.

Câteva dintre mărturii

  • A ieșit fum de la ultimul boghiu. Se pare că e același vagon care tot face probleme, 3834. – M. G.
  • Dezastru, tocmai ce am trecut pe acolo. – A. M. B.
  • Blocat pe separator, de unde flacari? Ultimul boghiu e in poză, ăla e spatele…” – A. D.

O altă martoră a spus că tramvaiul tocmai a fost mutat, în urmă cu puțin timp.

STB a anunțat că mai multe linii au fost blocate din cauza tramvaiului rămas pe separator:

Liniile 76, 312, 313, 381 și 673 – blocate în zona Calea Văcărești/ Șos. Olteniței, pe sensul spre Șura Mare. Cauza: tramvai rămas pe separator.”

Acum, liniile funcționează normal în zona Calea Văcărești/ Șoseaua Olteniței, potrivit STB:

Liniile 76, 312, 313, 381 și 673 funcționează normal în zona Calea Văcărești/Șos. Olteniței. A fost afectată și linia 10. Blocare si deviere: 58 de minute (17:25-18:23).”

Tramvaiele Imperio s-au defectat de zeci de ori până în luna martie 2023

De când au fost puse în circulație de Primăria Capitalei și până în luna martie 2023, tramvaiele Imperio au suferit zeci de defecțiuni.

  • În perioada decembrie 2022 – martie 2023, a fost înregistrat un număr de 76 defecțiuni minore, semnalate furnizorului și remediate operativ de către acesta, astfel încât tramvaiele să nu fie imobilizate și să nu afecteze programul de circulație.
  • Menționăm că defecțiunile înregistrate se înscriu în nota firească de comportare în exploatare a unui vehicul nou, remedierea acestora de către furnizor realizându-se operativ”, se arată în răspunsul transmis de STB la solicitarea Hotnews.ro.

Prima defecțiune a tramvaielor Imperio s-a produs în 10 decembrie 2022, la câteva ore de la punerea în circulație a primului lot de 15 bucăți. Un tramvai s-a defectat atunci la capătul liniei 41 de la Casa Presei.

În ultimele săptămâni, defecțiunile tramvaielor Imperio au fost din ce în ce mai dese.

Te-ar putea interesa și:

Cookies