ALERTĂ | Un tramvai a deraiat și a blocat linia 27, după stația Piața Titan. A fost formată linia-navetă de autobuz 627, anunță STB

19 iun. 2024
1187 afișări
ALERTĂ | Un tramvai a deraiat și a blocat linia 27, după stația Piața Titan. A fost formată linia-navetă de autobuz 627, anunță STB
ALERTĂ | Un tramvai a deraiat și a blocat linia 27, după stația Piața Titan. A fost formată linia-navetă de autobuz 627, anunță STB. | Sursa foto: STB - Facebook

Un tramvai al liniei 27 a deraiat miercuri pe bulevardul Camil Ressu, după stația Piața Titan, pe sensul de mers spre Piața Unirii. În acest moment linia este blocată complet și tramvaiele circulă pe un traseu deviat.

UPDATE: După mai bine de două ore de blocaj, circulația pe linia 27 a revenit din nou la normal, a anunțat STB: „Linia 27 functioneaza normal pe Bd. Camil Ressu. Blocare si deviere: 132 de minute (12:45-14:57)”.

Linia tramvaiului 27 este blocată după ce un tramvai a deraiat miercuri în jurul orei 13:00 pe bulevardul Camil Ressu, la mică distanță de stația Piața Titan, pe sensul de mers spre Piața Unirii. În acest moment tramvaiele circulă deviat, potrivit anunțului transmis de STB pe platforma de socializare X.

„Linia 27 – blocata pe Bd. Camil Ressu, dupa statia Piata Titan, pe sensul spre Piata Unirii. Cauza: deraiere. Tramvaiele circula deviat.”

Linia 27 este blocată. Un tramvai a deraiat pe bd. Camil Ressu, după stația Piața Titan

În consecință, pentru a prelua călătorii care tranzitează zona, STB a format linia-navetă de autobuze 627, care funcționează între Chimopar și Dristor.

„Linia 27 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de calatori, s-a format linia naveta de autobuze 627, intre Chimopar si Dristor.”, a transmis STB SA Clienți pe rețeaua de socializare X ( fost Twitter).

În mod normal, linia de tramvai cu indicativul 27 circulă din centrul orașului, de la terminalul „Piața Unirii”‎, până la capătul „Chimopar”. Acest mijloc de transport public în comun are un total de 25 de stații în care efectuează opriri.

CITEȘTE ȘI

Cookies