ALERTĂ | Un tânăr a fost prins de jandarmi în centrul Bucureștiului cu 26 de plicuri cu praf alb

06 sept. 2023
333 Afișari
ALERTĂ | Un tânăr a fost prins de jandarmi în centrul Bucureștiului cu 26 de plicuri cu praf alb
ALERTĂ | Un tânăr a fost prins de jandarmi în centrul Bucureștiului cu 26 de plicuri cu praf alb

Un tânăr de 28 de ani din București a fost prins de autorități cu 26 de plicuri cu praf alb asupra sa. Întâmplarea a avut loc marți, 5 septembrie, în centrul Capitalei, iar jandarmii din zonă l-au percheziționat pe bărbat în urma comportamentului său suspect. În prezent, a fost începută cercetarea pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a transmis miercuri un comunicat prin care a anunțat că un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost prins cu 26 de plicuri cu praf alb asupra sa. Incidentul a avut loc marți, 5 septembrie, în jurul orei 14:00, în centrul Bucureștiului. Potrivit instituției, bărbatul a început să se eschiveze la vederea echipajului de jandarmi

În data de 05.09.2023, în jurul orei 14:00, unul dintre jandarmii aflați în misiunea de pază și protecție instituțională la un obiectiv din zona centrală a Capitalei a surprins, în spatele clădirii, o persoană de sex masculin, care a încercat să se eschiveze pentru a evita o anumită situație. Jandarmul a încercat să discute cu persoana, însă aceasta a devenit agitată, evitând dialogul. Prin urmare, agenții au fost suspecți cu privire la comportamentul său.

„În data de 05.09.2023, în jurul orei 14:00, unul dintre jandarmii aflați în misiunea de pază și protecție instituțională la un obiectiv din zona centrală a Capitalei a surprins, în spatele clădirii, o persoană de sex masculin, care a încercat să se eschiveze pentru a evita o anumită situație. Jandarmul a încercat să discute cu persoana, însă aceasta a devenit agitată, evitând dialogul.”, se arată în comunicat.

ALERTĂ | Un tânăr a fost prins de jandarmi în centrul Bucureștiului cu 26 de plicuri cu praf alb

În urma controlului efectuat, bănuielile jandarmilor s-au dovedit a fi adevărate, deoarece bărbatul în vârstă de 28 de ani avea asupra sa 26 de plicuri autosigilante, care conțineau un praf alb.

„Existând suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, bărbatului în cauză i-au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare.”, se mai arată în comunicat.

În acest sens, Jandarmeria Capitalei a transmis un semnal de alarmă și a transmis că va continua efectele de prevenire și combatere a traficului și consumului ilicit de droguri.

Potrivit comunicatului emis azi de instituție, doar în ultima lună, jandarmii bucureșteni au constatat 125 de fapte penale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

CITEȘTE ȘI

Sute de bănci și coșuri de gunoi vor fi montate în parcurile din București. ALPAB a finalizat licitația publică pentru achiziționarea acestora

Filmele în aer liber continuă și în septembrie la Teatrul de Vară Herăstrău. Bucureștenii pot viziona producții precum „The Nun 2” și „After Everything”

Bucharest Street Food Festival revine pe Bd. Kiseleff, în weekend, cu ediția de toamnă. Organizatorii promit arome irezistibile, deserturi, dar și concerte

Cookies