BREAKING | Un șofer urmărit de poliție prin București a provocat un accident în localitatea Chiajna. Bărbatul avea permisul suspendat

20 sept. 2023
820 Afișari
BREAKING | Un șofer urmărit de poliție prin București a provocat un accident în localitatea Chiajna. Bărbatul avea permisul suspendat
BREAKING | Un șofer urmărit de poliție prin București a provocat un accident în localitatea Chiajna. Bărbatul avea permisul suspendat | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Un șofer urmărit de polițiști pe străzile din București a făcut accident în localitatea Chiajna, după ce a pierdut controlul mașinii. O femei a fost rănită în urma impactului.

Un șofer urmărit de poliție a provocat un accident în localitatea Chiajna

O urmărire ce a avut loc pe străzile Capitalei s-a finalizat cu un accident.

Miercuri, 20 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 20 au oprit, pentru un control de rutină, un autoturism aflat pe o stradă din Sectorul 6, zona Giulești.

Când polițiștii i-au cerut șoferului să arate documentele, acesta a pornit mașina și a fugit de la fața locului, transmite Adevărul.ro. Imediat, agenții au pornit după acesta, având semnalele acustice și luminoase pornite.

Șoferul urmărit, care se urcase la volan cu permis de conducere suspendat, a pierdut controlul mașinii pe Strada Toamnei din localitatea Chiajna. Astfel că, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femei.

Cea din urmă circula regulamentar, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info trafic București și Ilfov”. Evenimentul de circulație a avut loc în jurul orei 12:05.

Femeia a fost ușor rănită în urma impactului, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SABIF, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul nu consumase alcool

Bărbatul urmărit, în vârstă de 38 de ani, a fost imobilizat de către polițiști. Un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov s-a prezentat la locul accidentului pentru testarea șoferului.

Din primele informații, se pare că acesta nu consumare alcool. De asemenea, tot în urma testării polițiștii au stabilit și că bărbatul nu consumase substanțe cu efect psihoactiv.

În jurul orei 14:00, mașinile avariate au fost ridicate de la locul impactului, iar circulația a fost reluată în zona respectivă.

Cookies