ALERTĂ | Un șofer a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator la volan în București

31 mart. 2023
684 Afișari
ALERTĂ | Un șofer a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator la volan în București
ALERTĂ | Un șofer a murit, după ce a intrat în stop cardio respirator la volan în București | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Cele două benzi către podul Constanța au fost blocate de o ambulanță SAJ, către sensul de mers spre Bucureștii Noi, conform unei postări de pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov. Aceasta a fost oprită pentru a acorda primul ajutor unei persoane care se afla în stare de inconștiență.

Unui șofer i-a fost acordat primul ajutor, dar, din păcate, a decedat

La fața locului au fost prezente și două echipaje de poliție, un SMURD B2 și UTIM. Persoana care a postat anunțul pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov a transmis că nu pare a fi accident, dar circulația către Bucureștii Noi era îngreunată.

Ambulanța SAJ, care era în trecere, a oprit pentru a acorda primul ajutor unui șofer în vârstă de aproximativ 40 de ani care a intrat în stop cardio respirator. Personalul medical de pe ambulanță a oferit manevrele de prim ajutor până când, la fața locului, au ajuns cei de la SMURD.

Din păcate, șoferul a fost declarat decedat de către medicul de pe UTIM, chiar dacă au fost puse în aplicare manevrele de resuscitare.

Acesta este textul postării de pe grupul de Facebook:

Ambulanță SAJ, blochează cele 2 benzi la întrare pod Constanța, sens spre Bucureștii Noi. Sunt prezente și 2 echipaje poliție, 1 smurd B2 și UTIM. Nu cunosc detalii dar nu părea accident. Se circula îngreunat înspre Bucureștii Noi.

Later edit: un șofer în vârstă de aproximativ 40 ani, în timp ce era în trafic, a întrat în stop cardio respirator. Ambulanta SAJ era în trecere și a oprit pentru acordarea primul ajutor pana când au sosit cei de la Smurd. Din păcate, in ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, pacientul a fost declarat decedat de către medicul de pe UTIM.

În comentarii, un bărbat a transmis că la fața locului a ajuns și criminalistica.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies