ALERTĂ | Un produs bio al DM drogerie markt, rechemat de la clienții din București și din țară

02 apr. 2023
1584 afișări
ALERTĂ | Un produs bio al DM drogerie markt, rechemat de la clienții din București și din țară
ALERTĂ | Un produs bio al DM drogerie markt, rechemat de la clienții din București și din țară. Imagine simbol: Pexels

DM drogerie markt îi anunță pe clienții din București și din țară că recheamă un produs bio din motive „de protecție a consumatorilor”. Două loturi de migdale sunt vizate, iar clienții sunt sfătuiți să nu le consume și să le returneze, astfel vor primi banii înapoi.

DM drogerie markt recheamă un produs bio: migdale

În urmă cu două zile, vineri, la data de 31 martie 2023, dm-drogerie markt a transmis un mesaj important pentru clienți.

Reprezentanții lanțului de magazine au anunțat că, „din motive de protecție a consumatorilor”, recheamă produsul dmBio migdale tamari ECO 50g.

Bine de știut pentru clienți: Sunt afectate doar produsele cu numărul de lot 0722121202 și data limită de consum (data de valabilitate) 15.12.2023, dar și produsele cu numărul de lot 0722112901 și data limită de consum (data de valabilitate) 01.12.2023.

Sursa foto: Facebook/ dm drogerie markt Romania
Sursa foto: Facebook/ dm drogerie markt Romania

Dm transmite că celelalte produse din gama bio nu sunt afectate. Despre numărul de lot și data limită de consum, clienții trebuie să știe că acestea sunt ușor vizibile pe partea din spate a ambalajului, în câmpul alb din dreapta jos.

Motivul retragerii

Nu se poate exclude faptul că ambalajele individuale conțin o proporție crescută de migdale amare. Atunci când se consumă migdale amare, în timpul digestiei se eliberează acid prusic. Acesta poate duce la dureri de cap, greață sau vărsături, care devin evidente la scurt timp după consum. În acest caz, ar trebui să consultați un medic, transmit reprezentanții lanțului de magazine DM drogerie markt România, într-o postare pe Facebook.

Produsele pot fi returnate chiar dacă au fost deschise

Dm drogerie markt România îi roagă pe clienți să nu consume produsele cu datele menționate mai sus și să le returneze nedeschise sau deschise la magazine. Banii vor fi returnați și nu este necesară prezentarea bonului fiscal.

Calitatea produselor este cea mai mare prioritate a noastră. Regretăm incidentul și ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate, transmite sursa citată.

Cookies