ALERTĂ | Un nou accident între o mașină și un autobuz STB s-a produs în București, de data aceasta pe Șoseaua Alexandria. Este al doilea pe ziua de astăzi

12 mai 2023
869 Afișari
ALERTĂ | Un nou accident între o mașină și un autobuz STB s-a produs în București, de data aceasta pe Șoseaua Alexandria. Este al doilea pe ziua de astăzi
ALERTĂ | Un nou accident între o mașină și un autobuz STB s-a produs pe Șoseaua Alexandria din București. Este al doilea pe ziua de astăzi. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

O mașină și un autobuz STB s-au lovit pe Șoseaua Alexandria din București. Din primele informații, șoferul mașinii ar fi utilizat telefonul mobil la volan.

„Nu a văzut șina de tramvai”

Un nou accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe Șoseaua Alexandria din București. O mașină și un mijloc de transport STB s-au „ciocnit”.

Un membru „Info Trafic București și Ilfov” a fotografiat accidentul și l-a postat pe pagina de Facebook, însă nu a oferit informații.

Mai mulți membrii ai grupului și-au dat cu părerea cu privire la cauza accidentului. Unii au spus că șoferul mașinii utiliza telefonul la volan și, din această cauză, nu ar fi fost atent la drum.

  • Dacă scoateți ochii din telefon la volan nu pățiți așa ceva. – B. N.
  • 7 din 10 persoane în trafic stau pe telefon. Nepăsarea siguranței rutiere în România a ajuns aproape 0. – D. I.
  • Pun pariu că și acum caută telefonul prin mașină.” – N. C.

Alt membru al grupului a spus că șoferul autobuzului ar fi fost cel care nu ar fi semnalizat:

Dacă nu a dat semnal autobuzul.” – N. C.

Alt bucureștean a spus că șoferul nu ar fi văzut linia de tramvai și că aceasta ar fi fost cauza accidentului. Momentan nu se cunosc detalii despre cum este traficul în zona respectivă acum.

12 comentarii și unul nu a zis dacă e aglomerat sau nu în zonă.” – C. S.

Deși ambele autovehicule au fost avariate, internauții au ironizat situația, adăugând comentarii care să stârnească râsul cititorilor. Multe persoane au făcut glume despre marca mașinii șoferului.

Câteva dintre comentarii

  • „Ce căuta autobuzul pe linia de BMW?” – M. M.
  • „A vrut să se asigure că airbag-urile încă îi funcționează…” – I. A.
  • „A mai decedat un E46.” – E. V. F.

Un alt accident între o mașină și un STB a avut loc în dimineața aceasta

Vineri dimineață a avut loc un accident între o mașină și un mijloc de transport al Societății de Transport București – STB SA.

Accidentul a avut loc în rondul de la Piața Dorobanți din Capitală. Nu au existat victime, însă prima bandă cu sensul de mers către Aviatorilor a fost blocată.

La fața locului s-au deplasat EPA, BPR și pompierii.

Te-ar putea interesa și:

Cookies