ALERTĂ | Un marfar s-a blocat pe strada Petricani de lângă București. Traficul este oprit | UPDATE: Circulația a fost reluată

15 mai 2023
384 Afișari
ALERTĂ | Un marfar s-a blocat pe strada Petricani de lângă București. Traficul este oprit | UPDATE: Circulația a fost reluată
ALERTĂ | Un marfar s-a blocat pe strada Petricani de lângă București. Traficul este oprit. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Un marfar s-a blocat în urmă cu puțin timp pe strada Petricani, lângă București. Circulația este blocată pe ambele sensuri. Trei linii sunt blocate pe ambele sensuri de mers (Șos. București Nord – Voluntari).

UPDATE 19:07: Circulația este reluată în zonă. Trenul eliberează calea de acces.

Un marfar s-a blocat și a oprit traficul de pe strada Petricani de lângă București

Anunțul a fost făcut pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Marfar blocat. Calea ferată, trecerea strada Petricani. Blocat pe ambele sensuri, spune G. C.

O defecțiune la locomotiva unui tren marfar CFR este motivul pentru care traficul a fost blocat, iar garnitura a rămas blocată pe șine în dreptul barierei și a oprit traficul.

Acesta este anunțul făcut de CFR transmis de Antena3.ro:

Un tren de marfă a rămas defect între Pantelimon și Băneasa, pe raza de acțiune a instalației de semnalizare și funcționare a barierelor de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Petricani.

Menționăm faptul că barierele de la pasajul rutier rămân în poziția orizontală, cu interzicerea traficului rutier, pânâ când operatorul național de transport feroviar de marfă trimite locomotivă de ajutor pentru tractarea trenului defect.

În vederea redeschiderii traficul rutier dirijat în zona Petricani, reprezentanții Regionalei CF București au informat Poliția TF și au solicitat totodată colaborare și intervenție pentru dirijarea traficului în zona pasajului, până la sosirea locomotivei de ajutor și retragerea trenului din zona de acțiune a instalației de semnalizare pentru pasajul de la km 10+123.

Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare participanților la traficul rutier. De asemenea, facem mențiunea că ținem permanent legătura cu operatorul de feroviar marfă, astfel încât trenul rămas defect să fie retras din zona respectivă în cel mai scurt timp.”, a transmis CFR, într-un comunicat de presă.

De asemenea, trei linii sunt blocate pe ambele sensuri de mers (Șos. București Nord – Voluntari):

Liniile 416,450,459 blocate în ambele sensuri la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Șoseaua Petricani (Sos București Nord-Voluntari), a transmis B. B. A.

O persoană a transmis că în urmă cu aproximativ o oră, pe sensul opus, a trecut o altă locomotivă.

În momentul postării trecuse o locomotivă paralel, sens spre București. O fi defectă cea trăgătoare, spune M. G.

Altcineva spune că există deseori incidente în această zonă:

Probleme dese la trecerea aceea. Ba se blochează barierele, ba autobuz pe calea ferată, acum trenul. S.a.m.d. Cine să facă un pod?, V. Ș.

Aceasta este locația exactă:

Strada Petricani. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Strada Petricani. Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov
Cookies