ALERTĂ | Un elev de clasa a 10-a a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Adolescentul a fost transportat la spital | UPDATE

03 apr. 2024
1846 Afișari
ALERTĂ | Un elev de clasa a 10-a a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Adolescentul a fost transportat la spital | UPDATE
ALERTĂ | Un elev de clasa a 10-a a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Adolescentul a fost transportat la spital | Foto simbol: Inquam Photos / Cosmin Enache

Un elev a fost înjunghiat în fața Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din București. Incidentul a avut loc miercuri, 3 aprilie, în jurul orei 13:00. Polițiști și cadre medicale s-au deplasat la fața locului.

UPDATE: Adolescentul de 17 ani care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din Sectorul 6 a fost prins de polițiști. Băiatul a fost încătușat și dus la audieri de jandarmi.

Un elev de clasa a 10-a a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu

Băiatul, elev în clasa a 10-a, a fost atacat de un adolescent de aceeași vârstă. Directoarea a fost cea care a raportat incidentul autorităților.

Echipaje de poliție și cadre medicale s-au deplasat la unitatea de învățământ din Sectorul 6. Elevul a fost transportat la spital, iar medicii au constatat că acesta suferă de răni artificiale la nivelul antebrațului.

Incidentul ar fi pornit în urma unui conflict mai vechi între cei doi elevi, scrie Antena 3 CNN.

În momentul în care Poliția a ajuns la fața locului, cel care a atacat elevul de clasa a 10-a fugise. Acesta a fost identificat rapid pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Polițiștii fac cercetări în această cauză.

Comunicatul Poliției

Astăzi, 3 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituții de învățământ, din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unității de învățământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, polițiștii au depistat la scurt timp trei minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost depistat încă un minor implicat, aceștia fiind conduși la sediul secției pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies