ARHIVA B365

ALERTĂ! Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava

Deţinutul a fugit în jurul orei 10.30, de la un punct de lucru care aparţine de penitenciar şi unde amenaja un spaţiu verde.

„Miercuri, 21.05.2014, în jurul orei 10.30 , s-a constatat că deţinutul Ionuţ Niculae, născut la data de 15.06.1990 în Bucureşti, condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni închisoare, pentru infracţiunea de furt calificat, a părăsit punctul de lucru Curăţenie Vegetal 2, aparţinând Penitenciarului Bucureşti Jilava”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), citat de Mediafax. 

Mai multe echipe de la Penitenciarul Jilava, sprijinite de poliţişti şi jandarmi, îl caută pe deţinut, fiind blocate căilor de acces din zona unităţii de detenţie.

De asemenea, conducerea Penitenciarului Jilava a declanşat o anchetă administrativă, pentru a se stabili în ce condiţii a reuşi să fugă deţinutul Ionuţ Niculae. Bărbatul are 1,70 metri înălţime, frunte lată, ochi căprui, faţă ovală cu tenul deschis şi poartă tatuaje pe umărul drept şi antebraţul stâng. Bărbatul purta un tricou negru şi pantaloni gri atunci când a fugit de la punctul de lucru, a precizat sursa citată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button