ALERTĂ | Un copil de 12 ani din București, amenințat cu un cuțit când se îndrepta spre școală. Agresorul este căutat de Poliție

27 nov. 2023
687 Afișari
ALERTĂ | Un copil de 12 ani din București, amenințat cu un cuțit când se îndrepta spre școală. Agresorul este căutat de Poliție
ALERTĂ | Un copil de 12 ani din București, amenințat cu un cuțit când se îndrepta spre școală. Agresorul este căutat de Poliție. FOTO: Agerpres

Când se îndrepta spre școală, un copil de 12 ani din București ar fi fost amenințat de un bărbat care avea un cuțit. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 5. Polițiștii îl caută pe agresor.

Un copil de 12 ani din București, amenințat cu un cuțit când mergea spre școală

Prin intermediul unei plângeri scrise, mama copilului a sesizat polițiștii Secției 18, joi, 23 noiembrie, în jurul orei 20:00, cu privire la faptul că băiatul în vârstă de 12 ani ar fi fost victima unei infracțiuni, fiind amenințat și cu un cuțit.

Oamenii legii au stabilit că joi, 23 noiembrie, în jurul orei 14:00, în timp ce se deplasa cu trotineta către o școală din Sectorul 5 al Capitalei, copilului i-ar fi fost aruncat un obiect în față. În acel moment, băiatul s-a dezechilibrat și a aruncat trotineta pe pământ.

Mai apoi, din spatele copilului ar fi venit o persoană, care l-ar fi amenințat cu un cuțit (obiect tăietor-înțepător). Agresorul a vrut să-i fure banii copilului, însă ar fi intervenit o altă persoană care se afla în zonă în acel moment.

Secția 18 de Poliție continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Oamenii legii trebuie să identifice și să depisteze persoana bănuită de comiterea faptei.

Comunicatul Poliției

La data de 23 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 20.00, prin plângere scrisă, de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că, fiul ei, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni.*

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în aceeași zi, în jurul orei 14.00, în timp ce minorul se deplasa cu trotineta către o unitate de învățământ, din Sectorul 5, i-ar fi fost aruncat un obiect în față, moment în care s-a dezechilibrat și a aruncat trotineta la nivelul solului.

Ulterior, din spatele său ar fi venit o persoană, care l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să-l deposedeze de suma de bani pe care o avea asupra sa, moment în care ar fi intervenit o altă persoană, care trecea prin zonă.

Cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

Structurile Poliției Capitalei acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune.

De asemenea, în Municipiul București, sunt desfășurate activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în segmentul stradal, pentru reducerea riscului de victimizare în rândul cetățenilor, precum și pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, au transmis oamenii legii, potrivit antena3.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Cazul „Academia de Poliție București”: rectorul a fost demis, școala s-a închis temporar. Context: zeci de toxiinfecții alimentare din cauza hranei de la cantină, plus ploaie în cămin

Cookies