ALERTĂ | Un carambol a avut loc pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București. Traficul este îngreunat

14 aug. 2023
617 Afișari
ALERTĂ | Un carambol a avut loc pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București. Traficul este îngreunat
ALERTĂ | Un carambol a avut loc pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București. Traficul este îngreunat | Sursa foto: Facebook - Info Trafic Bucuresti si Ilfov/E. C.

Mai multe mașini au fost implicate într-un accident pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București. Traficul este îngreunat.

Carambol pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București, pe sensul de mers către Barbu Văcărescu. O persoană care face parte din comunitatea „Info Trafic București și Ilfov” a transmis că, în jurul orei 11, poliția se afla la fața locului.

Traficul este în continuare îngreunat:

11:09. masinile sunt inca acolo. E politia prezenta. Se circulă greoi și pentru că e un tir pe banda 1 oprit fiindcă nu poate trece de zona cu accident.

Un șofer a rămas blocat pe calea ferată din zona Petricani între cele două bariere

Un șofer a rămas blocat cu mașina pe calea ferată din zona Petricani, între cele două bariere. Acesta a crezut că poate forța trecererea și, astfel, și-a pus viața în pericol.

Bărbatul a vrut să treacă peste căile ferate și a rămas blocat între cele două bariere. Până când a ajuns trenul, acesta a reușit să dea cu mașina în spate suficient de mult încât să nu fie atinsă.

Trenul a trecut în mare viteză, chiar prin fața lui.

În videoclip se observă cum o persoană a ignorat bariera și a trecut direct pe șinele trenului, în timp ce acesta se apropia, fără a ține cont de riscuri.

Autoritățile avertizează că un astfel de moment de inconștiență poate produce un accident fatal, iar cei care nu respectă regulile rămân pe loc fără permisul de conducere pentru trei luni și se aleg cu o amendă de aproape trei mii de lei, potrivit Digi24.ro.

Începând cu 27 februarie 2022, neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini roşii şi/sau sonore sunt în funcţiune se va sancționa cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni (de la 9 la 20 puncte-amendă) şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

(OG nr. 1/2022, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice)

Iată și videoclipul publicat de Digi24:

 

Cookies