ALERTĂ | Un cadavru carbonizat a fost găsit aproape de București, în Domnești

19 dec. 2022
475 Afișari
ALERTĂ | Un cadavru carbonizat a fost găsit aproape de București, în Domnești
ALERTĂ | Un cadavru carbonizat a fost găsit aproape de București, în Domnești. Sursa foto: Captură/ Antena3

Luni, printr-un apel la 112, o persoană a anunțat că a găsit un cadavru carbonizat, pe câmp, foarte aproape de București, în localitatea Domnești (Ilfov). Autoritățile sunt în alertă.

Cadavru carbonizat, găsit aproape de București, în Domnești

Un cadavru carbonizat a fost găsit luni, 19 decembrie, într-o groapă, în localitatea Domnești din Ilfov. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și, potrivit primelor cercetări, trupul i-ar aparține unui bărbat care păzea o clădire aflată în construcție, conform gândul.ro.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, o persoană a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, luni, 19 decembrie 2022, în jurul orei 14:52 și a anunțat că, pe câmp, în apropierea localității Domnești, se află o persoană arsă, carbonizată.

„La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii orașului Bragadiru, pentru cercetări. De asemenea, la fața locului s-au deplasat criminaliști și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov.

Citește și:

Cookies