ALERTĂ | Un biciclist a fost lovit de o mașină pe Șoseaua Petricani din București. Din cauza accidentului, se circulă pe o singură bandă

05 iul. 2023
532 Afișari
ALERTĂ | Un biciclist a fost lovit de o mașină pe Șoseaua Petricani din București. Din cauza accidentului, se circulă pe o singură bandă
ALERTĂ | Un biciclist a fost lovit de o mașină pe Șoseaua Petricani din București. Din cauza accidentului, se circulă pe o singură bandă. Imagine simbol: Unsplash

Un biciclist a fost accidentat de un autovehicul pe Șoseaua Petricani din București. În momentul de față, se circulă pe o singură bandă.

Se acordă primul ajutor biciclistului

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp pe Șoseaua Petricani, pe sensul spre Doamna Ghica. Un autovehicul a accidentat un biciclist, iar la fața locului i s-a acordat primul ajutor victimei, potrivit spuselor unui membru al paginii „Info Trafic București și Ilfov”.

De asemenea, membrul Info Trafic a spus și că, în momentul de față, se circulă pe o singură bandă pe Șoseaua Petricani.

Accident auto cu biciclist pe Petricani, sens spre Doamna Ghica . Se acordă primul ajutor biciclistului. Se circulă pe o singură bandă!” a scris A. M.

Momentan nu se cunosc alte detalii legate de accident.

Până pe data de 1 iulie 2023 au existat restricții pe Șoseaua Petricani

În perioada 27 iunie – 1 iulie 2023 au avut loc restricții de circulație pe Șoseaua Petricani din Capitală, în vederea efectuării unor lucrări de întreținere a liniei de cale ferată cu județul Ilfov.

Lucrările au fost efectiuate de Căile Feroviare Române (CFR).

Intervalul orar în care s-au desfășurat restricțiile de circulație a fost 00:00 – 04:00. Șoferii au fost redirecționați pe o rută alternativă.

Sucursala Regională de Căi Ferate Bucuresti (SRCF Bucureşti) va desfăşura, începând din noaptea de 27 spre 28 iunie 2023, ora 22.00, şi până sâmbătă, 1 iulie 2023, ora 05.00, lucrări de întreţinere la suprastructura feroviară pe firul I Băneasa – Pantelimon, de la km 11+000 – 11+050, inclusiv lucrări de refacere a zonei carosabile de la trecerea la nivel de la km 11+035, din cartierul Petricani”, a anunțat, marţi, CFR.

Precizăm faptul că, lucrările se vor executa cu închiderea totală a circulatiei auto în zona pasajului rutier, în intervalul orar 00.00 – 04.00, şi devierea circulaţiei auto pe ruta ocolitoare Cartier Tei Tabac (Bucureşti, Sector 2) – Şoseaua Petricani – Bulevardul Dimitrie Pompeiu – Bulevardul Barbu Văcărescu – Cartier Pipera (strada paralela cu calea ferată) – Cartier Petricani (şi retur)”, a mai transmis compania.

Te-ar putea interesa și:

Cookies