ALERTĂ | Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat public din Pipera și amenință că se aruncă. E fix în fața casei lui Gigi Becali

11 ian. 2022
904 Afișari
ALERTĂ | Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat public din Pipera și amenință că se aruncă. E fix în fața casei lui Gigi Becali
ALERTĂ | Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat public din Pipera și amenință că se aruncă. E fix în fața casei lui Gigi Becali sursă foto: captură Antena3)

Pompieri, polițiști și gură cască s-au adunat în fața casei din Pipera a lui Gigi Becali, unde un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat public și amenință că se aruncă de-acolo dacă finanțatorul FCSB nu-l ajută să-și rezolve o mare problemă.

De sus de pe un stâlp de iluminat public din Pipera, unde s-a urcat și de unde amenință că se aruncă, bărbatul îl strigă pe Gigi Becali să  iasă din casă și să-l ajute, că n-are casă și patronul FCSB l-ar putea ajuta să rezolve problema.

Pompierii sunt acolo, oamenii încearcă să-l convingă să coboare, a ieșit și Becali din casă să stea de vorbă cu el, dar  bărbatul spune că nu se dă jos. Vrea  să urce omul de afaceri lângă el și să stea de vorbă acolo sus, pe stâlp.

Așadar, un bărbat s-a urcat pe un stâlp în fața casei lui Becali. Iar!

Din informațiile de până acum, nu este prima oară când bărbatul se urcă pe stâlpul de iluminat din fața casei lui Gigi Becali și amenință că se aruncă dacă omul de afaceri nu-l ajută. Că vrea să-l ajute direct cu bani de casă, nu cu bani de chirie, cum Becali ar fi făcut-o la un moment dat și cum, în alt moment, a încetat să mai facă.

UPDATE

În final, bărbatul a fost de acord și cu niște bani de chirie, n-a mai vrut neapărat casă ca să se dea jos de pe stâlp. Gigi Becali i-a dat cât să aibă de chiria pe o lună, iar omul a coborât.

Sfârșit. 🙂

Cookies