ALERTĂ | Un bărbat care pipăia femei în zonele intime, într-o stație STB din centrul Capitalei, prins de jandarmi. O victimă a depus plângere

19 nov. 2023
772 Afișari
ALERTĂ | Un bărbat care pipăia femei în zonele intime, într-o stație STB din centrul Capitalei, prins de jandarmi. O victimă a depus plângere
ALERTĂ | Un bărbat care pipăia femei în zonele intime, într-o stație STB din centrul Capitalei, prins de jandarmi. O victimă a depus plângere | Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Un bărbat care a atins mai multe femei în zonele lor intime, într-o stație STB din centrul Capitalei, a fost condus de jandarmi la secția de Poliție. Totul s-a întâmplat în Piața Universității.

Bărbat condus la secția de poliție pentru că pipăia femei în centrul Capitalei

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, care pipăia femei în zonele intime, a fost prins de jandarmi într-o stație STB din Centrul Capitalei, mai exact în zona Pieței Universității.

Jandarmeria Capitalei a transmis sâmbătă, 18 noiembrie, următoarele:

În această după-amiază, jandarmii bucureșteni, aflați în zona Pieței Universității, au observat un bărbat ce atingea în zonele intime mai multe femei aflate în stația STB din zonă.

Jandarmii au intervenit imediat, au legitimat persoana în cauză și au condus-o la secția de poliție. La sediul secției de poliție s-a deplasat și persoana vătămată pentru a depune plângere.

Potrivit sursei menționate mai sus, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, în conformitate cu prevederile art. 219 Cod Penal.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost predat polițiștilor, în vederea continuării cercetărilor, scrie Mediafax.

Atacator la Izvor

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reținut preventiv pentru 30 de zile, după ce a urmărit o femeie și a pipăit-o în repetate rânduri într-o zonă intimă. Incidentul a avut loc marți, 14 noiembrie, în Sectorul 5, în proximitatea unui parc.

Surse din anchetă precizează că bărbatul a urmărit persoana vătămată de la intersecția Bulevardul Regina Elisabeta cu strada Schitu Măgureanu până pe Podul Izvor și a pipăit-o de mai multe ori într-o zonă intimă.

Victima a fost cea care a sunat la 112 pentru a sesiza acest incident. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies