ALERTĂ | Un băiețel a fost lovit de mașina Poliției, în Giurgiu. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest

17 ian. 2022
807 Afișari
ALERTĂ | Un băiețel a fost lovit de mașina Poliției, în Giurgiu. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest
ALERTĂ | Un băiețel a fost lovit de mașina Poliției, în Giurgiu. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest. Sursă foto: Facebook/ Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Luni, 17 ianuarie 2022, un copil în vârstă de 5 ani a fost lovit de mașina poliției în Giurgiu, în orașul Bolintin-Vale. Autoritățile au transmis că băiețelul era nesupravegheat și a ieșit din curte în timp ce alerga „și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”.

ALERTĂ | Un băiețel a fost lovit de mașina Poliției, în Giurgiu. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest. Incidentul s-a petrecut pe strada Palanca, din orașul Bolintin-Vale.

Un băiețel a fost lovit de mașina Poliției, în Giurgiu

Polițistul din Bolintin-Vale, Giurgiu, se afla luni, 17 ianuarie 2022, în timpul serviciului și a lovit cu mașina un băiețel în vârstă de 5 ani. Reprezentanții IPJ Giurgiu au transmis că cel mic era nu era supravegheat și „a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”.

Din fericire, copilul nu a fost rănit în urma accidentului, dar a fost chemat un echipaj de ambulanță, preventiv.

La fața locului a fost trimis un alt echipaj de poliție (echipă operativă) pentru a efectua verificări cu privire la aspectele ce au fost semnalate. În momentul în care verificările se vor încheia, materialul va fi înaintat către unitatea de parchet.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest

Polițistul care se afla la volan a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ, potrivit Mediafax.

Agentul de poliție care conducea mașina este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne – MAI, din anul 2012. Bărbatul a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și are permis de conducere din anul 2007. Polițistul „desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale”, potrivit sursei citate.

Amintim că în data de 13 ianuarie 2022, un polițist a spulberat două fete pe o trecere de pietoni din București, Sectorul 1. În urma impactului, fetița în vârstă de 13 ani a decedat, iar fetița în vârstă de 11 ani a suferit multiple traumatisme și a fost transportată la spital, dar se află în afara oricărui pericol.

În momentul de față, agentul de poliție se află sub control judiciar. De asemenea, bărbatul a fost detașat de la secția de Poliția 5, la secția de Poliție 25 din Capitală.

Cookies