ALERTĂ | Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce un pasager a murit în aeronavă

09 aug. 2022
3751 Afișari
ALERTĂ | Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce un pasager a murit în aeronavă
Avion aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit în aeronavă

UPDATE ora 17:00: Bărbatul decedat era de origine palestiniană.

Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni în această după-amiază după ce însoțitorii de zbor au observat că un pasager a murit la bordul aeronavei.

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce un pasager a murit

Avionul care circula pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, deoarece în timpul zborului un pasager a decedat, conform Antena 3.

Conform primelor informații primite, persoana decedată este un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Atunci când însoțitorii de zbor au realizat că bărbatul nu prezenta semne vitale, a fost luată decizia aterizării de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni.

Aeronava transporta sute de pasageri

Aeronava respectivă, avea la bord 234 de pasageri și 19 membrii de echipaj. La momentul aterizării forțate, toți oamenii prezenți în avion au fost evacuați.

Avionul, care efectua o cursă din Miami către Istanbul, aparținea companiei Turkish Airlines și era de tip Boeing 777.

Iată informarea oficială:

O aeronavă aparținând companiei Turkish Airlines a aterizat astăzi, 9 august, pe aeroportul Henri Coandă, întrucât unul dintre pasageri avea probleme medicale. Aterizarea s-a efectuat la ora 14.58 și, imediat, la bord au urcat echipajul medical al aeroportului și un echipaj SMURD.

A fost aplicată procedura standard de resuscitare asupra pacientului. Ulterior, pasagerul a fost declarat decedat. Aeronava, de tip Boeing 777, efectua o cursă pe ruta Miami – Istanbul și avea la bord 234 pasageri. Pasagerii vor fi debarcați, aceștia urmând să fie asistați de reprezentanții companiei aeriene și ai agentului de handling.

Cookies