ALERTĂ | Un accident s-a produs între o mașină și un autobuz STB, în rondul de la Piața Dorobanți. Prima bandă spre Aviatorilor este blocată

12 mai 2023
378 afișări
ALERTĂ | Un accident s-a produs între o mașină și un autobuz STB, în rondul de la Piața Dorobanți. Prima bandă spre Aviatorilor este blocată
ALERTĂ | Un accident s-a produs între o mașină și un autobuz STB, în rondul de la Piața Dorobanți. Prima bandă spre Aviatorilor este blocată. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Un accident a avut loc în această dimineață, între un autoturism și un mijloc de transport al Societății de Transport București (STB). Acesta a avut loc în rondul de la Piața Dorobanți.

Un accident a avut loc între un autoturism și un STB

În urma accidentului, prima bandă cu sensul de mers către Aviatorilor este blocată. Nu există vitcime, a transmis un bărbat pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Piata Dorobanți în rond, auto vs stb. Fără victime. Prima bandă blocată spre aviatorilor.

La fața locului s-au deplasat EPA, BPR și pompierii.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona.

În acest weekend vor exista modificări de trasee în urma desfășurării a două mari evenimente

În weekend se vor desfășura multe evenimente în București și, de asemenea, vor exista și restricții de trafic. TPBI a transmis că 33 de linii de transport vor avea trasee modificate.

Pe lângă acestea, 4 linii de troleibuz vor fi temporar suspendate și STB va înființa 3 linii navetă.

Cele două evenimente care vor afecta traficul din Capitală în perioada 13-14 mai sunt Bucharest Half Marathon 2023 și Bucharest Street Food Carnival. Cu toate acestea, bucureștenii sunt invitați să participe în cadrul celor două pentru a se relaxa și a se distra în acest weekend.

Pentru a se realiza buna desfășurare a celor două evenimente, în zilele de 13 și 14 mai 2023, vor fi instituite restricții de trafic pe mai multe artere importante din oraș.

Din acest motiv, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) a anunțat că:

  • 33 de linii vor avea trasee modificate,
  • 4 linii de troleibuz vor fi suspendate,
  • Se înființează 3 linii navetă pentru preluarea călătorilor.

Lista completă a traseelor care vor fi modificate sau suspendate poate fi consultată aici:

Cookies