ALERTĂ | Un accident grav s-a produs la intrarea în București, pe autostrada A1. Cinci mașini au fost implicate și trei persoane au ajuns la spital

13 iun. 2023
391 Afișari
ALERTĂ | Un accident grav s-a produs la intrarea în București, pe autostrada A1. Cinci mașini au fost implicate și trei persoane au ajuns la spital
ALERTĂ | Un accident grav s-a produs la intrarea în București, pe autostrada A1. Cinci mașini au fost implicate și trei persoane au ajuns la spital. Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident s-a produs marți după-amiază pe autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în București. Cinci autoturisme au fost implicate. În urma acestuia, un băiețel de cinci ani și doi adulți au fost transportați la spital.

Un accident s-a produs la intrare în Capitală, pe autostrada A1

Accidentul a avut loc pe A1, în zona localităţii Dragomireşti Vale. Conform ISU Giurgiu, cinci autoturisme au fost implicate, în acestea aflându-se conducătorii auto și șase pasageri.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM), a transmis ObservatorNews.ro.

Paramedicii au preluat un băiat în vârstă de 5 ani, conștient și cooperant, și i-au acordat primul ajutor până când a sosit UTIM care l-a transportat la un spital din București, însoțit de tatăl său. Alte două persoane au fost rănite, mai exact o femeie de 33 ani și un bărbat de 37 de ani. Acestea au fost transportate la spital cu ambulanțele SMURD.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile mașinilor, iar evenimentul a rămas în atenția polițiștilor pentru cercetări.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunțat, în jurul orei 16:10, că traficul va fi restricţionat pe banda a doua a Autostrăzii A1, pe sensul de intrare în Capitală pentru 30 de minute.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este restricționat pe banda a doua a Autostrăzii A1 București – Pitești, la kilometrul 13, pe sensul de intrare în capitală, în zona localității Dragomirești Vale, județul Ilfov, ca urmare a unui accident rutier produs între cinci autovehicule, în urma căruia a fost rănit un minor.

Se estimează reluarea în condiții normale a circulației in aproximativ 30 de minute.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies