ALERTĂ | Un accident grav a avut loc în această dimineață pe Bd. Bucureștii Noi. O mașină a intrat într-un stâlp de iluminat, linia 97 blocată de două ore

17 aug. 2023
554 Afișari
ALERTĂ | Un accident grav a avut loc în această dimineață pe Bd. Bucureștii Noi. O mașină a intrat într-un stâlp de iluminat, linia 97 blocată de două ore
ALERTĂ | Un accident grav a avut loc în această dimineață pe Bd. Bucureștii Noi. O mașină a intrat într-un stâlp de iluminat, linia 97 blocată de două ore | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Bucureștii noi din Capitală. O mașină a intrat într-un stâlp de iluminat.

UPDATE ora 10:30: STB a anunțat că linia 97 funcționează normal la acest moment.

Linia 97 funcționează normal la Străulești. Blocare și deviere: 258 de minute (05:52-10:10).

Accident grav pe Bulevardul Bucureștii Noi

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00, pe Bulevardul Bucureștii Noi, în apropiere de podul Străulești. O mașină a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal.

În urma impactului, vehiculul a rupt gardul de protecție instalat pe marginea drumului și a rămas suspendat deasupra lacului Străulești.

Conform unui membru al grupului Info Trafic București și Ilfov, la fața locului se altă mai multe echipaje de poliție, dar și descarcerarea și o mașină de criminalistică.

Accident Străulești sub pod la trolee , poliție + descarcerare și din ce am văzut o mașina de criminalistică.

Din primele informații, nici o persoană nu a rămas blocată în vehiculul suspendat.

Linia 97 este blocată

Societatea de Transport București (STB) a transmis că, în urma acestui accident rutier, linia de troleibuz 97 este blocată la capătul de linie Străulești. Anunțul a făcut la ora 06:13.

Linia 97 – blocata la capătul de linie Străulești. Cauză: stâlp căzut și autoturism rămas suspendat. S-au aplicat măsuri de deviere la capătul de linie Dridu.

Pentru preluarea călătorilor care utilizau această linie, a fost înființată și o linie navetă de autobuz cu indicativul 697. Aceasta funcționează între capătul de linie Străulești și capătul de linie Clăbucet.

Linia 97 este blocata in continuare la capătul de linie Străulești. Pentru preluarea fluxului de calatori, s-a format linia naveta 697, care funcționează de la capătul de linie Străulești până la capătul de linie Clăbucet.

Cookies