ALERTĂ | Un accident a avut loc pe Bulevardul Aerogării. Linia 5 de tramvai a fost blocată

25 sept. 2023
567 Afișari
ALERTĂ | Un accident a avut loc pe Bulevardul Aerogării. Linia 5 de tramvai a fost blocată
ALERTĂ | Un accident a avut loc pe Bulevardul Aerogării. Linia 5 de tramvai a fost blocată | Sursă foto: Facebook-Info trafic București și Ilfov

Un accident a avut loc astăzi, 25 septembrie, în jurul orei 8:00, pe Bulevardul Aerogării din București. În urma acestuia, linia 5 de tramvai a fost blocată.

Un accident a avut loc pe Bulevardul Aerogării

Anunțul a fost făcut pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Autorul postării a mai transmis că traficul este îngreunat.

Accident Barbu Văcărescu/Aerogarii; se circula îngreunat, tramvaiele sunt blocate.

În urma incidentului, linia 5 a fost blocată timp de 33 de minute, a transmis Societatea de Transport București pe pagina de Twitter:

Linia 5 – blocata pe Bd. Aerogarii, dupa statia Apicola, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie produs de terti. S-au aplicat masuri de deviere.

Linia 5 functioneaza normal pe Bd. Aerogarii. Blocare si deviere: 33 de minute (08:00-08:33).

Linia 5 a fost blocată, în urmă cu 4 zile, din cauza unei mașini care a parcat neregulamentar

Linia 5 a mai fost blocată pe data de 21 septembrie, în jurul orei 8:30, tot pe Bulevardul Aerogării, la capătul de linie Piața Băneasa. Atunci, STB a transmis că motivul pentru care tramvaiele nu mai circulă este o mașină care a parcat neregulamentar pe linie.

Linia 5 – blocată pe Bd. Aerogarii, la capătul de linie Piața Băneasa. Cauza: autoturism parcat neregulamentar, a transmis Societatea de Transport București pe Twitter.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a transmis pe grupul de Facebook următorul mesaj pentru șoferi:

Trafic îngreunat pe Aerogării spre DN1 deoarece un deștept a lăsat mașina pe linia de tramvai la buclă, iar tramvaiul nu are loc să elibereze Aerogării.

Probabil vor mai fi și alte cazuri similare zilele astea.

După mai bine de o oră, o persoană a transmis pe grupul menționat mai sus că la fața locului s-a deplasat o mașină care să ridice autoturismul parcat neregulamentar pe linia de tramvai.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies