ALERTĂ | „Trenurile circulă cu dificultate pe Magistrala M2!”, anunțul pe care tocmai l-au auzit în difuzoare bucureștenii care circulă cu metroul

12 iun. 2024
1231 afișări
ALERTĂ |
ALERTĂ | "Trenurile circulă cu dificultate pe Magistrala M2!", anunțul pe care tocmai l-au auzit în difuzoare bucureștenii care circulă cu metroul

Sunt probleme la metrou, azi, 12 iunie. Metrorex anunță că trenurile circulă cu dificultate pe Magistrala 2.

Anunțul a fost făcut în difuzoare.

UPDATE: Metrorex a anunțat, într-un comunicat oficial că, azi, între orele 09:40 – 10:07, trenurile de metrou au circulat cu dificultate. Cauza: probleme apărute la sistemul de automizare a traficului.

Compania care administrează transportul public subteran din București le cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Informare circulație Magistrala 2

Metrorex informează că astăzi, 12.06.2024, în intervalul orar 9:40 – 10:07, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 s-a desfășurat cu dificultate. Echipele noastre tehnice au intervenit cu celeritate pentru remedierea unor defecțiuni apărute la sistemul de automatizare a traficului.

Prezentăm scuze publicului călător pentru disconfortul creat!, a transmis Metrorex.

UPDATE, ora 10:29: „Deocamdată nu este aglomerat”, ne transmite un călător.

Știrea inițială.

„Trenurile circulă cu dificultate pe Magistrala M2!”

Metrorex tocmai a anunțat, în stațiile de metrou, că trenurile circulă cu dificultate pe Magistrala M2 (Pipera – Tudor Arghezi).

Un martor ne transmite că a auzit anunțul când se afla în stația de metrou „Grozăvești”.

Deocamdată nu se știe ce anume se întâmplă și de ce trenurile circulă cu dificultate pe M2.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies