ALERTĂ | Trenul de pe ruta București-Târgu Mureș, blocat în Buftea după ce a lovit un cal. Sute de persoane stau în vagoanele fără aer condiționat de zeci de minute

22 iul. 2023
341 Afișari
ALERTĂ | Trenul de pe ruta București-Târgu Mureș, blocat în Buftea după ce a lovit un cal. Sute de persoane stau în vagoanele fără aer condiționat de zeci de minute
ALERTĂ | Trenul de pe ruta București-Târgu Mureș, blocat în Buftea după ce a lovit un cal. Sute de persoane stau în vagoanele fără aer condiționat de zeci de minute | Sursă foto: Agerpres

Trenul de pe ruta București-Târgu Mureș a rămas blocat în orașul Buftea din Ilfov, după ce locomotiva a lovit un cal. Oamenii așteaptă deja de zeci de minute în vagoanele fără aer condiționat.

UPDATE ora 14:10: Trenul a fost preluat de locomotiva de tractare și este dus spre Chitila.

Trenul de pe ruta București-Târgu Mureș, blocat în Buftea

Sute de persoane au rămas blocate în trenul care mergea de la București Nord la Târgu Mureș, în urma unui accident care a avut loc în orașul Buftea, conform surselor B365.ro. Locomotiva a lovit un cal.

La acest moment, la fața locului s-au prezentat polițiștii. Conform surselor citate, după constatate, o locomotivă de tractare va duce trenul la gara din Chitila.

Aici, locomotiva defectă va fi schimbată, iar ulterior trenul își va continua traseul.

Trenul este blocat deja de mai bine de o ora, iar călătorii sunt nevoiți să aștepte în vagoanele care nu au aer condiționat.

Întârzieri de sute de minute

Planurile a sute de români au fost date peste cap de întârzierile trenurilor. Traficul feroviar a fost afectat în urma furtunilor violente ce au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Astfel că, CFR anunță că există întârzieri foarte mari, pe mai multe rute, conform HotNews.ro.

Întârzieri foarte mari ale trenurilor
Întârzieri foarte mari ale trenurilor | Sursă foto: B365.ro

Zeci de copaci, dar și stâlpii de beton, au fost rupți de furtuni prăbușindu-se pe calea ferată. De asemenea, CFR Călători a informat că firul care asigura alimentarea cu energie electrică a locomotivelor, a fost rupt pe zeci de kilometri.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei feroviare, transmis sâmbătă AGERPRES, pe anumite rute există întârzieri chiar și de 600 de minute.

CFR Călători le cere scuze pasagerilor pentru problemele întâmpinate.

Cookies