ALERTĂ | Trei copii au murit într-un incendiu izbucnit în Sectorul 5 din București. Mama lor a stins flăcările până să ajungă pompierii

31 ian. 2023
481 Afișari
ALERTĂ | Trei copii au murit într-un incendiu izbucnit în Sectorul 5 din București. Mama lor a stins flăcările până să ajungă pompierii
Trei copii au murit într-un incendiu izbucnit în Sectorul 5 din București. Mama lor a stins flăcările până să ajungă pompierii | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un incendiu, în care trei copii au murit, a avut loc în această dimineață într-un imobil aflat în Sectorul 5 din București. Apelul către 112 a fost făcut de mama minorilor, în jurul orei 05:35.

Trei copii au murit într-un incendiu din Sectorul 5

Mama copiilor a sunat la 112 în această dimineață și a anunțat autoritățile că un incendiu a izbucnit în una din camerele imobilului în care locuia. În respectiva cameră se aflau cei trei copii ai acesteia, după cum transmite G4Media.ro.

La acest incendiu s-au prezentat:

  • Trei autospeciale de stingere,
  • Un echipaj de descarcerare,
  • Patru ambulanțe SMURD.

Până la venirea pompierilor, femeia ce sesizase autoritățile a reușit să stingă flăcările. În camera se aflau trei minori în vârstă de 2, 3 și 6 ani.

Cei trei copii au fost resuscitați, însă din nefericire nu au supraviețuit incendiului.

Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF).

Polițiștii fac cercetări în cauză

În aceste momente polițiștii se află la fața locului și fac cercetări pentru a putea stabili exact care sunt condițiile în care a izbucnit incendiul în imobilul din Sectorul 5 al Capitalei.

Conform primelor informații transmise de către Antena 3 CNN, mama celor trei copii ar fi așezat o sursă de căldură improvizată lângă patul celor acestora. Aceasta ar fi putut fi motivul pentru care flăcările au izbucnit prima dată în zona patului micuților.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies