ALERTĂ | Tramvaiele liniei 1, blocate pe Șoseaua Mihai Bravu din București. Un călător are nevoie de îngrijiri medicale

06 iun. 2023
13721 Afișari
ALERTĂ | Tramvaiele liniei 1, blocate pe Șoseaua Mihai Bravu din București. Un călător are nevoie de îngrijiri medicale
ALERTĂ | Tramvaiele liniei 1, blocate pe Șoseaua Mihai Bravu din București. Un călător are nevoie de îngrijiri medicale | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Tramvaiele liniei 1 sunt blocate în această dimineață pe Șoseaua Mihai Bravu din București. Anunțul a fost făcut de către STB, pe contul de Twitter, dar și prin intermediul aplicației mobile „Info TB”.

UPDATE ora 10:30: Societatea de Transport București a anunțat că linia 1 funcționează normal la acest moment. Tramvaiele au fost blocate aproape 2 ore.

Linia 1 funcționează normal pe Șos. Mihai Bravu. Blocare și deviere: 119 minute (08:28-10:27), se transmite pe contul de Twitter STB SA Clienți.

Conform informațiilor transmise de persoanele aflate la fața locului, persoana ce avea nevoie de îngrijiri medicale a decedat. La fața locului s-au prezentat și cei de la INML.

Tramvaiele liniei 1, blocate pe Șoseaua Mihai Bravu

Bucureștenii care circulă cu transportul publica de suprafață sunt anunțați că astăzi, 6 iunie 2023, ora 09:30, tramvaiele de pe linia 1 sunt blocate pe Șoseaua Mihai Bravu, la stația Vatra Luminoasă, pe sensul de mers către Banu Manta.

Linia 1 circulă pe un traseu cuprins între Bulevardul Banu Manta și Strada Sura Mare.

Conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” motivul pentru care vehiculele de transport în comun sunt blocate este că o persoană a leșinat. Atenționarea a fost transmisă călătorilor și de STB, pe contul de Twitter STB SA Clienți.

Iată mesajul transmis de Societate de Transport București:

Linia 1 – blocată pe Șos. Mihai Bravu, la stația Vatra Luminoasă, pe sensul spre Banu Manta. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale.

Tramvaiele acestei linii au rămas blocate în jurul orei 08:30. Până la momentul redactării acestui articol, compania ce se ocupă de transportul public din Capitală nu a anunțat dacă acestea și-au reluat circulația.

Tot în dimineața aceste zile, 6 iunie 2023, au fost blocate și tramvaiele de pe linia 19, pe Bulevardul Gheorghe Șincai. Vehiculele au circulat deviat, din cauza unui accident produs pe calea de rulare.

Linia 19 – blocată pe Bd. Ghe. Șincai, la stația Colegiul Național Gheorghe Șincai, pe sensul spre Chimopar. Cauza: eveniment de circulație terți. Tramvaiele circulă deviat.

Tramvaiele au circulat deviat vreme de jumătate de oră, în intervalul 08:32 – 09:00.

Cookies