ALERTĂ | Tramvaiele 32 circulă pe un traseu modificat, începând de vineri, din cauza unei avarii Apa Nova pe Șoseaua Alexandriei. STB a înființat linia-navetă de autobuz 632

29 iul. 2022
11154 Afișari
ALERTĂ | Tramvaiele 32 circulă pe un traseu modificat, începând de vineri, din cauza unei avarii Apa Nova pe Șoseaua Alexandriei. STB a înființat linia-navetă de autobuz 632
ALERTĂ | Tramvaiele 32 circulă pe un traseu modificat, începând de vineri, din cauza unei avarii Apa Nova pe Șoseaua Alexandriei. STB a înființat linia-navetă de autobuz 632. Sursa foto: Facebook/ STB

STB a anunțat că, începând de vineri, tramvaiele 32 vor circula pe un traseu modificat, pentru a permite executarea unor lucrări Apa Nova. Societatea de Transport București a înființat linia-navetă de autobuz 632. Atenție: autobuzele nu circulă până la Piața Unirii; detalii mai jos.

UPDATE, 1 august: Societatea de Transport București a anunțat că linia 32 rămâne suspendată și marți, 2 august 2022.

UPDATE, 1 august: Lucrările ar fi trebuit să dureze până duminică, 31 iulie, dar STB a anunțat că linia tramvaiului 32 rămâne suspendată și în cursul zilei de luni – 1 august 2022. Autobuzele 632 sunt menținute în circulație.

„Având în vedere necesitatea prelungirii termenului de finalizare a lucrărilor desfășurate pe Șos. Alexandriei, linia de tramvai 32 va fi suspendată și în cursul zilei de luni, 01.08.2022.

De asemenea, autobuzele liniei navetă 632 vor fi menținute în circulație până la reluarea traseului de bază al liniei 32”, transmite Societatea de Transport București.

Tramvaiele 32 circulă pe un traseu modificat, începând de vineri

Începând de vineri, 29 iulie 2022, STB anunță că tramvaiele 32 au un traseu modificat. Mai exact, circulația acestora este suspendată pe Șoseaua Alexandriei, pentru a permite executarea unor lucrări de remediere a unor deficiențe la rețeaua Apa Nova, apărute în zona căii de rulare a tramvaielor.

Astfel, având în vedere această măsură, până în momentul în care vor fi finalizate lucrările, linia de tramvai 32 va funcționa pe un traseu modificat, pe ambele sensuri:

Tramvaiele liniei 32 vor circula pe traseul cunoscut de călători între capătul de linie „Piața Unirii” și intersecția Calea Rahovei/Strada Mihail Sebastian, apoi traseul se modifică, pe Calea Ferentari, Prelungirea Ferentari, capătul de linie „Zețarilor” (pe traseul tramvaielor liniei 23).

Linia-navetă de autobuz 632

Pentru preluarea călătorilor care circulă pe porțiunea de drum cuprinsă între Depoul Alexandria și Calea Ferentari, STB a înființat linia-navetă de autobuz 632.

Astfel, autobuzele 632 vor circula pe traseul următor: Depoul Alexandria, Șoseaua Alexandriei, Calea Rahovei, Șoseaua Progresului, cu întoarcere pe Șoseaua Progresului, Strada Năsăud, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Șoseaua Alexandriei, Depoul Alexandria, potrivit informațiilor oficiale transmise de Societatea de Transport București (STB).

Cookies